Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džuveč (djuveč) "Monastýr"

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

19. 6. 2012 17:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 110 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny130,60 g
Tuky31,13 g
Vláknina21,64 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy216,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z Bulharska, i když některé ingredience jsem pozměnila. Nemohla jsem dlouho recept najít, tak jsem dělala jiný-je v podobných. Místo lilku jsem dala cuketu....tento Monastýr je výborné jídlo a do horkých dnů přímo dělaný, dá se jíst i studený! Doporučuji vyzkoušet!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martin

11. 9. 2013 08:34

tyhlety džuveče, kavarmy, jachnie apod. Bulharské (balkánské) jídla je skvělé dělat v našich originál bulharských zapékacích hrncích "džuvečích".
najdete je na www.i-keramika.cz
doufám že příspěvek nesmažou, nechci aby to vypadalo jako laciná reklama. já jen, že málokdo ví že se to dá u nás koupit a pak se s tím chudáci lidi tahaj z dovolený, je to velký, těžký a zabírá jim to místo - místo toho aby si raději z bulharska dovezli flašku rakije...

hanes24

12. 5. 2013 07:33

paráda:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 9. 2012 12:50

sasulka:Sasulko, jsem ráda, že chutnalo;-):yes:

sasulka

1. 9. 2012 11:54

džuveč byl výborný

Bahula Bahula

20. 6. 2012 21:17

:-p;-):yes:+

srettka

20. 6. 2012 12:41

No tak toto vypada senzacne:-p tuhle kombinaci do cervena mame tuze radi a kdyz ctu ingredience, tak vim, ze to bude tutovka šmakovka:-p:yes::yes:
prubnu to, to si manžula pochutna;-):yes:
jo a po dlouhe dobe si ukladam:-)

1974andrea 1974andrea

20. 6. 2012 11:57

Tak já bych si taky pochutnala:-p:yes:, tuhle kombinaci surovin já můžu. A krásná fotka Jani;-)

ivulinka ivulinka

20. 6. 2012 11:12

Joj, to musí být dobré:-p

Bibinka Bibinka

20. 6. 2012 09:54

cathleen:Cathleën, děkuji za pochvalu, od tebe mě to obvzlášť těšííí;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 6. 2012 09:31

Recept vypadá slibně, vyzkouším. A opět se ti, Jani, povedly nádherné fotky:-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 6. 2012 21:13

;-):-p:-K:yes:

nofrona

19. 6. 2012 21:07

:-p:-p:yes:

BastMetztli

19. 6. 2012 20:32

Džuveč znám, velká dobrota a tahle varianta vypadá skvěle. To se musí zkusit!:-p

jarka skrobakova

19. 6. 2012 20:23

džuveč je super jídlo, vyzkouším, :-p:-p:yes::-))

AniCiz

19. 6. 2012 18:56

pamatujete,jak se kdysi prodával v konzervách? i ten jsem měla moc ráda:-* natož tuhle dobrotu..zítra bych chtěla uvařit..

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: džuveč z mletého masa balkánský džuveč džuveč dzuvec s mleteho masa bulharský džuveč dzuvec recept rybí džuveč recept na džuveč djuvec masový džuveč džuveč konzerva džuveč z mletého masa recept recept džuveč džuveč s mletym masem vyborny dzuvec rybí džuveč recept bulharský džuveč recept recepty džuveč jídlo džuveč džuveč z mletého

Suroviny: míchané mleté maso, cibule, vejce, rajče, brambory, česnek, protlak rajčatový, rýže, pepř, paprika sušená sladká, olej, strouhanka, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Džuveč (djuveč) "Monastýr"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wp1o