jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Plněné žampiony ve "veselé peřince"

Plněné žampiony ve
Plněné žampiony na"veselé peřince"
nahoru
Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve Plněné žampiony ve
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Houby
Doba přípravy Doba přípravy: s přípravou a pečením do 60 minut

Suroviny:

8 velkých žampionů
na náplň:
-----------
200 g vepřového mletého masa
150 g nahrubo nastrouhaného sýra eidam
1 najemno pokrájená menší cibulka
1 vejce
2 pl pokrájeného čerstvého libečku a petrželky
sůl,pepř na dochucení
na veselou peřinku:
------------------------
200 ml horké vody
2 pl oleje
3 pl chilli sladké omáčky
3 pl sojové omáčky
1 červená cibule
2 řapíky celeru
¼ masité žluté papriky
¼ masité červené papriky
nožky a vnitřky žampionů
sůl

Postup přípravy receptu

Žampiony očistíme, sloupneme a vnitřky společně s nožkou ostřejší kávovou lžičkou vydlábneme. Zeleninu si nakrájíme- nožky a vnitřky žampionů na plátky, obě papriky a řapíky na širší proužky a cibuli na půlkolečka. Vložíme do zapékací mísy, mírně osolíme, zakápneme olejem, sojovou a chilli omáčkou a promícháme.
Všechny uvedené suroviny na náplň v míse důkladně promícháme, naplníme do vydlabaných žamionových kloboučků a narovnáme do zapékací mísy na připravenou zeleninu. Podlijeme horkou vodou, přiklopíme víkem a dáme do předehřáté trouby na 45minut zapéct. Pečeme na ¾ výkon trouby(já mám obyčejnou plynovou).10minut před koncem toubu ubereme na poloviční výkon, odstraníme víko a dopečeme.
Podáváme se šťouchanými bramborami,ale jsou dobré i jen s lehce osmaženým a mírně očesnekovaným bílým pečivem.

Poznámka

Konečně se mi podařily zlikvidovat všechny"zbytky" zde použitých surovin z ledničky včetně červeného vína, které jsem použila místo vody na podlití.Ty"zbytky"budou pro někoho asi znít divně(žampiony byly včera zakoupené)ale my jsme si pochutnali:-)

Autor Autor: (Drahuš)
Datum vložení Datum vložení:
21 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Plněné žampiony ve "veselé peřince""

vloženo: 06.04.2013 21:35:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aisha:Marti,ani nevíš jakou jsi mi udělala radostsmajliksmajliksmajlikDěkuji,že jsi vyzkoušela zrovna tyto žampiony a také moc díky za krásnou fotkusmajlikNa mase nezáležísmajlikkaždý si dá to,co má,nebo co mu chutnásmajlik

Děkuji i všem ostatním za zájem a hezké komentíkysmajlik

autor: aisha
vloženo: 06.04.2013 15:18:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem zkousela Tvuj recept, jen misto veproveho masa jsem pouzila hovezi. Moc nam chutnalo..smajliksmajlik...maso krasne stavnate, upecena zelenina a stava chutove vynikajici..smajlik..pridavam foto a bodik.

autor: rozmarynaH
vloženo: 21.06.2012 10:35:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anna Kocikova: Aničko, já bych tě na ty jahody klidně pozvalasmajlik, protože jsem každý druhý den natrhala mísu (cca 1,5 kg jahod) a teď budu sklízet v podobném množství angreštsmajliksmajlik. Ale je milé, že by ses se mnou podělila o ty plněné houbičky. Díkysmajliksmajlik

autor: Liska741
vloženo: 20.06.2012 23:07:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

na 100% vy-ni-ka-jí-cí ... dávám do oblíbených ..smajlik

autor: Bahula
vloženo: 20.06.2012 21:12:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásný receptík a skvělé foto smajlik+

vloženo: 20.06.2012 14:03:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Všem Vám moc děkuji za velice milé komentáře,které mě vždy hodně potěšísmajliksmajlik
Sretti opět nezklamala a já jsem se s chutí zasmálasmajliksmajliksmajlik
Rozmarýnko,nevím co mám raději-jestli plněné žampiony,nebo jahody přímo ze záhonu,které nádherně voní a chutnají po sluníčku,Ale s Tebou bych se klidně ráda podělilasmajliksmajlik

vloženo: 20.06.2012 14:00:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:Bibinko málo rozvinuté,naplněné a zapečené bedličky milujusmajliksmajlikAle nejsou lidi na sběrsmajliksmajlikJeštěže máme ty markety a v nich žampionkysmajlikDívala jsem se na ty přidané rádoby podobné receptíkysmajlikPodobnost je opravdu veliká,hlavně v těch žampionechsmajliksmajlikale ty Tvoje žampionky s vinnou klobásou nikdo nepřidalsmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.06.2012 13:09:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aničko - no co k tomu po srettce dodatsmajlik prostě fantaziesmajliksmajlik
(není nad to umět zužitkovat zbytky)

autor: srettka
vloženo: 20.06.2012 12:55:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No maucta pani anýzkovásmajlik to neni vubec zadna vesela perinka! To je duchna k sezrani! U tehle perinky bych se nerehtala, u te bych neslusne mlaskala a chrochtala blazenostismajlik plnene žamprdóny ja taky radasmajlik a ta tvoje šťáva. . skoda slov, moje sliny to na me prasknou samysmajlik
takze co z toho vyvodime? No jasny smajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 20.06.2012 11:24:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Anna Kocikova:Aničko, to je pěkné papáníčko, taky nadívám houby a nejvíc mi chutnají nadívané bedly(mám tu recept) a právě žampiony. Ten tvůj recept mě nutí k vyzkoušení a máš za něj 16.bodasmajlik

autor: rozmarynaH
vloženo: 20.06.2012 11:13:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aničko, krásné vařeníčkosmajlik, docela bych si dala, protože já už 3 týdny konzumuji přívaly zralých jahod a ty jdou jedině na sladko. A posílám 14. bodíksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 20.06.2012 11:12:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chutně naplněné hlavičkysmajlik

autor: AniCiz
vloženo: 20.06.2012 10:00:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 20.06.2012 09:22:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikmoc líbí! A oceňuju krásně udělaný fotopostupsmajlik

vloženo: 19.06.2012 21:12:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aničko,uložím si ten Tvůj receptík,je moc jedlý a máš krásná fotasmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 19.06.2012 21:05:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

vloženo: 19.06.2012 20:16:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nádhera, super rcpsmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: pipre
vloženo: 19.06.2012 20:14:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajlik Plněné žampiony dělávám a tyhle by mi chutnaly určitě také.

vloženo: 19.06.2012 20:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:Rebi,ale ani nevíš,kolikrát mě to"zbytkování"štvesmajlikAle co mám dělat,když do jednoho jídla potřebuji jen kousek něčeho,co je vcelku velké.Pak se ty zbytečky nasbírají a já mám hlavu v kumštu,co s tím,než se to zkazísmajlikNo a tak vznikají tady tyhle zbytkáčesmajliksmajlik
Všem děkuji za milé a hezké komentíkysmajliksmajlikPotěšilo mě tosmajlik

autor: zizala
vloženo: 19.06.2012 18:47:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to bych docela vesele zdlábla smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 19.06.2012 18:27:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dooga:smajlik tak to jsme dva.. toust s marmoškou je můj vrcholový kuchařský výkonsmajliksmajliksmajliksmajlik
Anni, máš nádherně zlikvidované zbytkysmajliksmajliksmajliksmajlik taky se hlásím na stravusmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Colombo65
vloženo: 19.06.2012 18:25:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňamsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 19.06.2012 18:15:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikDíky Vámsmajliksmajlik
Venoušku,domluvíme se,až nebude takové horkosmajlikRozpálená trouba a upocená ženskásmajlikto není zrovna chutná kombinacesmajliksmajlik

autor: Ivana Ch
vloženo: 19.06.2012 18:00:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No to je nádhera a určitě mooc dobrá.smajliksmajliksmajliksmajlik+1

vloženo: 19.06.2012 18:00:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásný receptík a i moc pěkné lákavé fotečkysmajliksmajlik

autor: Dooga
vloženo: 19.06.2012 17:58:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to móóóc dobře. Nechtěla bys mi to přijet uvařit. Já mám teď na vaření nějakou lenoru.smajlik Tobě právem patří bod.smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

masity zampiony zampiony recept recept plněné žampiony zapečené žampiony plněné vinnou klobásou co se dá uvařit ze žampionů jahody v peřince recept na plněné žampiony na gril žampiony na peřince plněné žampiony s vinnou klobásou plněné žampiony z mleteho masa dobrý recept se žampiony žampiony v marketu plněné mísy recepty plnn ampiony co ze žampionů super plněné žampiony roláda z mletého masa plněná žampiony plněné žampiony plnene sampiony plněné žampiony ml top recepty na plněné žampiony co s žampionama co se da udelat ze zampionu co ze žampionu? masité žampiony plněné žampiony mletým masem vařeníčko - papáníčko co delat s zampionama plněné žampiony ve veselé peřince plnene zampiony recept plněné zapečené žampiony s vinnou klobásou plněné žampiony recepty recept na plněné žampiony žampiony plněné vinnou klobásou plněné sojové plátky plnene zampiony na perince




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz