Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Suroviny
Porce: 24 kousků (3 koláče)
Nutriční hodnoty
Energie | 19 987 kJ / 4 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,51 g |
Tuky | 229,58 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 585,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z časopisu, už nevím jeho název, ale to je snad jedno, hlavně, že je dobrý a nám moc chutnal. Hned po upečení byl křehoučký. Prostě jsem nevydržela a ještě skoro teplý nakrojila. Do druhého dne možná i zvlhne a bude měkký. Pokud zbyde.
Já jsem na udělání těsta použila domácí pekárnu. Postup je ten, že nejdříve dáte tekuté suroviny a nakonec zbytek a nastavíte program těsto. Jo a ještě jsem zapomněla, přidala jsem do té marmelády kapku rumu pro chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2017 12:54
9. 12. 2013 15:34
9. 12. 2013 12:04
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 23:31
31. 10. 2013 15:07
26. 6. 2012 17:42
26. 6. 2012 12:34
26. 6. 2012 10:07
26. 6. 2012 07:27
26. 6. 2012 00:18
25. 6. 2012 23:51
25. 6. 2012 23:43
25. 6. 2012 23:11
25. 6. 2012 22:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vytvořit moučník, ve kterém se po nakousnutí objeví srdce? Originální sladkou dobrotu plnou lásky zvládnete s námi i vy
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Valentýnská dortová srdíčka: Poradíme, jak připravit dárky plné lásky
Další recepty
Tématické fráze: domácí frgál valašský frgál z domácí pekárny recept domací frgál frgal z domaci pekarny jednoduchý frgál drobenka na frgál ořechový frgál recept na pravý valašský frgál ořechový frgál recept dobry frgal domácí frgál recept frgál recept těsto na frgál valašský frgál ořechový recept frgal ořechovy recept valašský frgál recept na dobrý frgál frgal frgály recept valašský frgál ořechový
Suroviny: mléko, droždí, mouka polohrubá, máslo, žloutek, cukr moučkový, sůl, mák, tvaroh, marmeláda, cukr krupice, mouka polohrubá, máslo, máslo
Valašský frgál, ale z podkrušnohoří
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Voyz
19 názorů