Domácí Carpaccio z panenky
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 318 kJ / 3 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400,03 g |
Sůl | 1 000,00 g |
Sacharidy | 975,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je bezvadný způsob, jak si vychutnat fantastické sušené masíčko po italsku a přitom si neudělat krach peněženky :-)
Musím podotknout, že jsem se trochu obávala výsledku. 15 dní jsem vydržela nekoukat a opravdu je to veliká šmakuláda !!! Zkuste sami...a pak mi řekněte ,-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2016 22:09
4. 11. 2012 12:09
Koupím panenku a jdu ně něj.
2. 9. 2012 07:39
14. 7. 2012 17:11
Tanicka: Cukr je opravdu hodně nutný. Kdyby jste dala jen sůl, maso by bylo příšerně slané...takhle je slané akorát tak k vínku třeba, cukr prostě dodá tu chuť, co maso má mít. Snad jste s odpovědí spokojená
14. 7. 2012 13:21
Tak to je super, hezky popsáno i nafoceno, láká k vyzkoušení.. Jen se zeptám - ten cukr je nutný? Snažím se mu totiž vyhýbat, nestačí jenom sůl?
14. 7. 2012 10:26
Bibinka: Určitě má smysl tuhle dobrotu vyzkoušet. I sousedka, která je velká gurmánka, od srdíčka mou dobrotu ocenila a pochutnala si. Tak mám radost.
13. 7. 2012 23:39
varilamyskakasicku: Jé, tak to je vážně chyták. Já nevim...byla to prostě jedna panenka no Ale určitě příště do stejného množství dám panenky rovnou dvě.... Panenky bývají podobné velikosti i váhy, co?
13. 7. 2012 21:29
holka ze severu: kolik jsi měla prosím Tě, té panenky na váhu? Ať vím kolik masa, děkuji
13. 7. 2012 21:28
1974andrea: tak šťáva se má slévat??Já to chci zkusit, tak mi dej když tak k tomuto krásnému receptu ještě nějakou radu, jinak ho určitě zkusím, na carpaccio chodím někdy "tajně" v centru Prahy, mám už místečko své, mám to jako "zákusek" jednou za půl roku jinak to máš holka jedna ze severu - sakra pěkné
13. 7. 2012 15:41
Tak to vypadá báječně, určitě je to dobrota
13. 7. 2012 12:28
Corall+Emmy 30.9.2006: Děkuji i Vám. I můj muž, který, sušené masíčko běžně nejí, mě pochválil, jak je to dobrota!! A z toho más radost velikou.
13. 7. 2012 12:19
Carpaccio vypada bajecne, posilam bodika
13. 7. 2012 11:12
magdalenka: Děkuji Vám za pochvalu a ostatním také.
13. 7. 2012 11:04
Krása nevídaná, máš môj obdiv!
13. 7. 2012 10:18
holka ze severu:Máš pravdu, byl to Ital
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 46 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 52 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: carpáčcio carpaccio z vepřové panenky karpačo domácí sušená panenka karpáčo z masa vepřové carpaccio panenka v soli susena panenka carpaccio z vepřového masa domácí sušená vepřová panenka sušená vepřová panenka carpacio z vepřové panenky domácí carpacio domaci karpaco karpaco z panenky carpacio susena panenka recept carpacio z panenky panenka v soli a cukru vepřová panenka v soli a cukru
Suroviny: panenka vepřová, cukr třtinový, sůl hrubá, kakao, skořice, rozmarýn, šalvěj, estragon, tymián, pepř celý, koření hřebíček, bobkový list
Domácí Carpaccio z panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqB5
20 názorů