jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama
Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama
nahoru
Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pokrmy z vnitřností
Doba přípravy Doba přípravy: 30-40 minut
Počet porcí Počet porcí: 2-3

Suroviny:

400 g kuřecích jater, miska čerstvých lišek, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 50 g zauzené slaniny, trochu drceného kmínu, pepř, 1 mladá větvička celerové natě, pažitka, trošku oleje, sůl.

Postup přípravy receptu

Játra si propláchneme studenou vodou a nakrájíme na proužky, cibuli na půlkolečka, lišky pokud jsou větší na menší kousky, slaninu na proužky, česnek na plátky a celerovou nať s pažitkou nakrájíme nadrobno.
Na pánev(dělala jsem na grilovací pánvi)si dáme olej spolu se slaninou, na olej dáme cibulku, kterou necháme osmažit do světlehnědé barvy, na ní přidáme játra na proužky, opékáme a stále mícháme. Tak v polovině opékání přisypeme lišky, pepř, kmín, česnek a celerovou nať, opékáme dál, až jsou houby i játra pěkně měkké. Nakonec játra osolíme, můžeme zacáknout trošku vodou a vmícháme pažitku.

Poznámka

Lišky i jiné houby mi přivezl náš kamarád, tak jsem polovinu lišek využila na játra, která jsem měla v plánu udělat dneska k obědu. Je to moc dobré a chuť jater a lišek je báječná-manžel játra nijak nemusí, ale na toto si moc a moc pochutnal!
Příloha: šťouchané brambory.

Autor Autor: (Janinka)
Datum vložení Datum vložení:
14 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama"

autor: suslajda
vloženo: 21.07.2012 19:55:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co dodat játra a houbysmajliksmajliksmajliksmajlik+14

vloženo: 21.07.2012 15:22:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak do tohodle jdusmajlik

vloženo: 21.07.2012 10:03:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janinko. Dobrá kombinace. Ty Lišky se hodí. Neudělají bláto jako jiné houby. Dobrej nápad. Jen mne mrzí že na našich místech je lišek pomálu. Snad by to šlo i s holubinkami. Ty taky moc nešlemujou. + bodík 13

autor: Bibinka
vloženo: 20.07.2012 22:36:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Všem vám děkuji za pěkné komentářesmajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 20.07.2012 21:17:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mlsoun:MĚ V TÝDNU DONESL SOUSED PLNOU MISKU smajlikLIŠEKsmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 20.07.2012 21:14:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko, máš to krásný. Játýrka máme moc rádi a ta Tvoje verze je velmi lákavásmajliksmajliksmajlik

vloženo: 20.07.2012 20:32:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, krásný receptík, na houby jdeme zítra, ale nevím, nevím,smajlik ráda bych, teď jsi mne navnadilasmajliksmajlik

autor: mlsoun (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.07.2012 20:18:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:v lese?tam je sucho jak na Sahaře

Bibinka:

autor: rebeka
vloženo: 20.07.2012 20:13:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka: noo, jak kdesmajliksmajlik smajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 20.07.2012 20:10:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mlsoun:Mlsoune, no přece v lesesmajlik a letos je jich hodněsmajlik

autor: mlsoun (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.07.2012 20:02:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tsmajlik:-tak tohle vypadá hodně jedle,jen kde vzít lišky

autor: rebeka
vloženo: 20.07.2012 19:32:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik lišky joosmajliksmajlik spíš uvidím živou, než houbusmajlik
ale máš to luxusnísmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 20.07.2012 19:01:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

WOUUUUU BIBI skvělééééééééééééésmajliksmajliksmajliksmajlikto bude brzo u nás takésmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 20.07.2012 18:59:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na jatýrka mám už delší dobu chuť, ty bych sehnala hravě, ale kam skáknout na ty lišky?smajlik to fááákt nevím. Bibi, pěkný recept a barevnýsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 20.07.2012 18:59:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No provokuj s liškama, včera mi kamarádka ukázala v košíku, že i v Jizerkách začly lišky. Dneska jsem vyběhla...Nic nooo, jenže jsem šla sama, tudíž díky mé blbé orientaci jsem se držela poblíž silnice.....smajliksmajlik, jinak ukládám, co kdyby, že jo smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 20.07.2012 18:57:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, krása, posílám bodíksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama zauzena slanina recept rolada z liskama liskovi testo jak se dela zauzení jatýrka na houbách




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz