jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami

Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami
Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami
nahoru
Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Polévky
Doba přípravy Doba přípravy: 35 minut
Počet porcí Počet porcí: 2,5 litru35

Suroviny:

1 celý menší celer i s veškerou natí, 2 větší mrkve, několik vařených brambor(nejlépe když zbydou od nějakého jídla), 1 cibule, 2 stroužky česneku, 100 % Vegeta univerzal-nemusí být, uzený vývar ze žeber(nebo voda), 1 lžičku másla, pepř, sůl.

Postup přípravy receptu

Celer a mrkev si očistíme a nastrouháme, do uzeného vývaru, nebo vody dáme vyvařit nať z celeru, po 5-10 minutách jí vyndáme, přidáme nadrobno krájenou cibuli, plátky česneku a vaříme. Po chvíli dáme nastrouhanou zeleninu, přidáme 100% Vegetu universal( pokud jsme vařili v uzeném vývaru, nemusíme dávat), pak opepříme, dosolíme podle chuti a přidáme šťouchané brambory, které si dopředu uvaříme, nebo můžeme použít, když zbydou od jídla, než je použijeme, tak je našťoucháme. Ještě přidáme už bez vaření lžičku másla pro zjemnění a nakrájenou pažitku.

Poznámka

Polévka nejen, že má hezkou barvu pro oči, ale je silná, dobrá a absolutně nenáročná jak na čas, tak na vaření a nakonec i levná! Tak moc se mi ta svěžest celerové natě líbila, že jsem jí dala povařit a ostatní šlo samo.

Autor Autor: (Janinka)
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami"

vloženo: 23.07.2012 22:40:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Bahula
vloženo: 23.07.2012 21:59:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik+

autor: ivulinka
vloženo: 23.07.2012 20:25:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pekna poleveckasmajlik

autor: rihana
vloženo: 23.07.2012 19:15:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ukládám, zajímavý recept


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

celerový salát s bramborami celorovo-mrkvová polévka celerovomrkvová polévka šťouchané brambory polévka se štouchanými bramborami cellerova polevka polevka s nastrouhanou bramborou mrkvová polevka s celerem celerové šťouchané brambory se štouchanými bramborami mrkvová polévka celer celerovo mrkvová s bramborem polévka celerovo mrkvová polévka polevka mrkvovo celerova celerová polévka s bramborami mrkvová polévka celerová polévka s brambory mrkvova celerova polevka celerovo mrkvová pomazánka z vařené zeleniny celrovomrkvova polevka uzená mrkvová polévka uzené se šťouchanými bramborami mrkvová polévka se štouchanými bramborami celerovo mrkvová plévka




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty