Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Blesková pizza z jogurtu (kefíru)

Tento tip na jednoduchou a rychlou domácí pizzu bez kynutí a složité přípravy potěší určitě všechny milovníky slaných obložených koláčů podobných italské pochoutce. Obložíme ji čímkoliv dostupným z lednice a za půl hodiny můžeme podávat na stůl.

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 7. 2012 15:55

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie1 959 kJ / 468 kcal
Bílkoviny38,69 g
Tuky20,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy32,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pizzu jsem potřela kečupem, naplnila jsem ji podušenými houbami, mozzarellou, uzeninou, nivou, rajčátky, petrželkou, apod. Je to syté a dobré jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jajucha Jajucha

2. 8. 2019 12:23

varilamyskakasicku: v receptu píšeš: "vyválíme těsto", přeneseme na plech... v komentáři odepisuješ: ...dělala jsem včera znova, dělám dokola, "těsto naliju na plech"... Tak jak má tedy těsto před vložením na plech vypadat, prosím? :-O, Toužím vyzkoušet :-), děkuji.

Eja57 Eja57

26. 5. 2019 11:49

Marienkka: souhlasím, v těstě na pizzu nemá co dělat prášek do pečiva...a určitě ne pečení na 180 st 25 minut....99% receptů na pizzu jsou prostě slané koláče, dobré, ale koláče - a tenhle není výjimka

Marienkka

26. 5. 2019 10:13

Těsto na pizzu se dělá z hladké mouky...někdy dělám i za špaldové...některé recepty by se neměli měnit...;-)

hosta hosta

25. 10. 2016 17:12

Nadja: tak pak napiš, jak dopadlo;-)

Nadja Nadja

25. 10. 2016 16:43

hosta, mysulka: :-K děvčata, děkuji za info. Tak snad se odhodlám a vyzkouším.

mysulka mysulka

24. 10. 2016 19:36

Nadja: Dělám podobnou, jen přidávám asi 2 lžíce oleje. Těsto se neválí, ale rozetře na plech ;-).

hosta hosta

24. 10. 2016 18:20

Nadja: Nadjo - nevím, jestli Myš má na tento recept přístup, má tento profil zablokovaný, můžeš jí napsat sz-dotaz na Ivace64 nebo pokud ti bude stačit můj názor - podle surovin se těsto spíše rozetře, mohly by tě také nějak zorientovat ostatní komentáře. ;-)

Nadja Nadja

24. 10. 2016 15:58

varilamyskakasicku: :-) ráda bych vyzkoušela tento rychlý recept, ale než se do něj pustím, potřebuji upřesnit, zda se těsto nechá vyválet nebo se na plech lije:
:-? v receptu píšeš "......vyválímé těsto......",
:-? ale v komentáři z 25. 11. 2013, 16:02:09h: "těsto naliju na plech,......"

Miša

1. 10. 2016 09:59

Mně se těsto povedlo hned na poprvé. Za mě je to vynikající recept a ne moc drahý. I když je pravda, že se tam musí dávat více mouky než je v receptu. Z jedné dávky udělám dvě pizzy v indukčním hrnci takže za mě :yes: :-)

Jana

15. 8. 2016 15:06

Za mě tedy zklamání. To těsto se vyloženě hodí ke sladké náplni a s tím slaným to chutná divně. Jak tu bylo psáno, těsto je tekuté a pak hodně nakyne. Už to dělat nebudu.

Barus

31. 3. 2016 19:35

Za nás doma nic moc, jsme zvyklý na pizzu na kameni a toto se tomu vůbec nepodobá, je to spíš buchta se šunkou. Dělala jsem to hlavně proto, že je napsáno "rozválet" tak jsem myslela, že bude možné ji dát na kámen a to fakt nejde ani rozválet ani kamkoliv předělat. Už nikdy...

Verun Verun

11. 2. 2016 13:18

Včera jsem jí dělala, hned se snědla :-D Moje chyba, že jen jeden plech :-D Dnes jí budu dělat znovu, je výborná.

hanik1

2. 12. 2015 14:33

Moc dobrá, dělala jsem už podruhé:yes: Dávám na půl kefír a jogurt a o drtek víc mouky. Důkladně promíchám a naliju na plech s pečícím papírem, stěrkou rozetřu a je to. Čistý váleček, vál i ruce :-8;-):-p Všem chutná, takže dávám bodík a s dovolením i foto:-)

alus.s

16. 1. 2015 22:02

alus.s

16. 1. 2015 22:02

tak jsem měla stejný problém jako Lentilka a ne.ver, použila jsem 360g 15% zakys. smetany od fa. Zott, to samé množství mouky a jen jedno vejce. Mouku jsem musela dosypávat. Ovšem výsledek je překvapivě vynikající :yes: pekla jsem na prostř. roštu 20 min při 200°C, vel. plechu 39x27 cm. Chťově je výborná :-p :yes: :-p

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychla pizza z jogurtu pizza z jogurtu pizza těsto z jogurtu těsto na pizzu z jogurtu jogurtova pizza jogurtove testo na pizzu pizza z bílého jogurtu pica z jogurtu piza z jogurtu bleskova jogurtová pizza těsto na pizzu ze zakysané smetany těsto na picu rychlá jogurtová pizza těsto na pizzu s jogurtem pizza s jogurtem domácí pizza z jogurtu těsto na pizzu z kefíru kefirova pizza jogurtove testo na picu pizza jogurt

Suroviny: jogurt bílý, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, sůl, kečup sladký, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Blesková pizza z jogurtu (kefíru)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o85K