Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

CheeseCake po česku

Cheesecake, to je křupavá vrstva ze sušenek a navrch pořádná vrstva jemné krémové náplně. Díky tomu, že je pečený, dobře drží tvar a hodí se k jakékoliv příležitosti. Jeho příprava je jednoduchá, recepty se dají obměňovat třeba ovocem podle sezony.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

30. 7. 2012 17:47

Suroviny pro 1 kus

1 kus

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 775 kJ / 2 814 kcal
Bílkoviny200,09 g
Tuky125,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 3,99 g
Sůl8,53 g
Sacharidy222,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bettus

31. 7. 2012 10:44

Lenka:Já jsem použila Maskar z Polné... :-D

Di

31. 7. 2012 10:06

Milá Bettusko, já taky zpočátku měla cheesecake tako velehory, až jsem našla tenhle polopatický návod: www.labuznik.com/article.php?ID=187

Suroviny dávám stejné jako Vy, smetanový sýr může být třeba žervé. Protože málo sladím, stačí mi 100 g cukru + 1 vanilkový, navíc 2 lžíce limetkové (nebo citronové) šťávy + kůru. Sušenky mám ráda BB.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 7. 2012 23:44

bettus: Vítej na Topreceptech;-):-K:-K:-K Zdravím plusíkem;-):yes:

Lenka

30. 7. 2012 23:41

Chci se zeptat jaký smetanový sýr jste tam dávala. Děkuji

bettus

30. 7. 2012 19:31

Di: Děkuji moc za výtky.. já ho dnes dělala poprvé a ty kraje byly trošku vystouplé.. Takže příště zvolím Váš postup.. :)

Di

30. 7. 2012 18:48

Proč po česku? Snad jen s českými surovinami, ale:yes:!

Dovoluji si přidat pár vychytávek, aby se u cheesecaku nezdvihaly okraje a nepropadalo dno (nejsou z mé hlavy): Náplň se nemá šlehat, ale raději opatrně mixovat, aby nenabrala moc vzduchu. Po nalití do formy nechat chvíli ustát a pak projet nožem (bubliny popraskají). Formu obalím zespodu alobalem a vložím do pekáčku s horkou vodou. Peču zvolna a dlouho (hodinu).

Navrch narychlo svařím polevu z rozmačkaných jahod (rybízové šťávy) a trochu cukru (vychladit). Pak už jen ten lísteček máty nebo meduňky ......

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cheesecake cheesecake top recepty rybízový cheesecake cheesecake recept top recept cheese cake vanilkový cheesecake smetanový sýr na cheesecake cheascake cheese cake cheese cake recept cheescake po česku limetkový cheesecake cheesecake z zerve recept na cheesecake recepty cheese cake cheesecake vanilkový jaký sýr na cheesecake cheesecake ze žervé vanilkový cheesecake recept jak dlouho péct cheesecake

Suroviny: sušenky, tvaroh, sýr smetanový, cukr krupice, vejce, cukr vanilkový, máslo, máslo

TopRecepty.cz

CheeseCake po česku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWVB