Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kečup 2

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 8. 2012 09:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 874 kJ / 1 643 kcal
Bílkoviny22,96 g
Tuky5,04 g
Vláknina53,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy355,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud chceme, aby nám kečup vydržel i několik let, sterilujeme 20 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

queens2

3. 9. 2017 22:49

tak sem zkusila receptík,ale nerozmixovala jen propasírovala a mám to řídké, chuťově je dobrý :-( :yes:

jarka skrobakova

31. 8. 2013 19:56

Jani, udelěla jsem kečup dle Tvého receptu, je moc dobrý. Jen jsem ho měla nechat déle vyvařit, protože je řidší, ale mně to nevadí. Přecedila jsem ho je hlaďoučký jako v obchodě. I mé sestry říkaly, že ho udělají, že je skvělý. Já bych jen dala asi o trochu méně cukru. Posílám velký bod a foto pokud nevadí:-?;-) Děkuji za super recept budu opakovaně dělat :yes::yes::yes::-K:-p:-p:-p:-p:-p

Ajinka31 Ajinka31

5. 8. 2013 10:57

Tak jsem právě dodělala kečup podle Vašeho receptu a smekám :-K Kečup je opravdu vynikající, zkusila jsem jich pár a ani jeden nám doma nevyhovoval, ale tenhle sklidil ohromnou pochvalu. :yes::yes::yes: Přidávám si recept do oblíbených a Vám posílám +10 bodík ;-)

Janina54

13. 6. 2013 12:58

Ondra: Když je v lednici i dva měsíce, zatím se mi nezkazila ani troška, která zůstala schovaná :-)

Ondra

13. 6. 2013 11:25

Mohu se zeptat jak dlouho vydrží kečup, který je otevřený ,,načnutý"? Děkuji

Helena

12. 9. 2012 09:07

Dělám už asi 5. várku (některé dvojté a pokaždé chutná dobře - ocet už nepřidávám.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 8. 2012 19:03

Janina54:;-);-)

Janina54

26. 8. 2012 18:43

Jana Remkova: Jani dík za foto. A toho cukru není moc, já všude cukr ubírám, i tady původně bylo více, takže už je množství snížené o 10 dkg.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 8. 2012 17:03

Přidávám foto;-). Příště bych dala možná malinko méně cukru, ale dcera říkala, že je moc dobrý.;-)

AniCiz

3. 8. 2012 15:31

:yes:myslím,že se letos bude hodit:-K:-K:-K

nofrona

3. 8. 2012 15:05

:yes:

Janina54

3. 8. 2012 13:10

Ivana Ch: Pak jsme měli takové množství ještě další rok, ale chytla je plíseň a my sklidili možná 5 kg rajčat ;-( a od následujícího roku pěstujeme 17 ks ve skleníku a venku nic:-)

Janina54

3. 8. 2012 13:07

Severinka: jj, vydržel, sami jsme se divili, byl jen trošku tmavší, ale chuť zůstala

Ivana Ch

3. 8. 2012 13:02

Takový kečup nám moc chutná, taky ho dělám. 100 keřů rajčat jsem nikdy na zahradě neměla, ale 90 jo, a mockrát, poslední 2 roky jich mám jenom 25, je to znát, jsem na to ale sama. Jedna známá jich má 200, klobouk dolů, je na to taky sama.:-p:-p:yes::yes::yes::yes::-K

Severinka Severinka

3. 8. 2012 12:47

Janina54:fakt, tak dlouho vydržel ?? no to je teda co říci:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kečup ze zelených rajčat dýňový kečup vaříme kečup dýňový kečup recept jak dlouho zavařovat kečup kečup recept kečup bez cukru jak zavařovat kečup kečupy kečup recept na kecup dobrý kečup vynikající kečup recept recept na kečup bez cukru recept na dobrý kečup recept dýňový kečup recept na dýňový kečup kečup 2 novy recept na kecup top kečup

Suroviny: rajče, cibule, koření nové koření, pepř celý, koření hřebíček, bobkový list, sůl, skořice, feferonka, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Kečup 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rk9L