jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Bryndza v cuketovém kabátku

Bryndza v cuketovém kabátku
nahoru
Bryndza v cuketovém kabátku Bryndza v cuketovém kabátku Bryndza v cuketovém kabátku Bryndza v cuketovém kabátku Bryndza v cuketovém kabátku Bryndza v cuketovém kabátku
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatní
Doba přípravy Doba přípravy: 10 min.
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

1 cuketa
200g bryndzy
200g uzeného (uzená klobása)
2pl medvědího česneku
4-8 plátků šunky
olej
pepř

Postup přípravy receptu

Cuketu si umyjeme a nakrájíme podélně na 0,5cm plátky.
Bryndzu dáme do misky, přidáme nasekaný česnek a na kousky nakrájené maso, zamícháme. Vytvoříme 4 bryndzové kuličky, ty obalíme šunkou a plátky cuket, zafixujeme párátky, vložíme do olejem vymazaného pekáčku. Posypeme namletým barevným pepřem.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C 20 minut.

Jako příloha jsou http://www.toprecepty.cz/recept/28662-nove--brambory--zapecene-v--okorenene--zakysane-smetane/.

Poznámka

Medvědí česnek mám nakrájený v mrazáku ;-)

Autor Autor: (nofrona)
Datum vložení Datum vložení:
14 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Bryndza v cuketovém kabátku"

vloženo: 14.08.2012 00:39:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Brynzu znám roky jako brynzusmajlikna slováky ani rumuny si nehrajismajlika receptík se mi moc líbísmajliksmajlik+14smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 10.08.2012 15:06:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já brynzu i brynDzu ( už vím, nechala jsem se poučitsmajliksmajliksmajlik ) miluju, toto se mi líbí moc a mocsmajliksmajlik smajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 10.08.2012 14:24:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tonda:Jsi šikulkasmajlik, myslím, že určitě.
Hurá, nebsmajlikude krveprolitísmajliksmajliksmajlik
Hlavně to moc nedotláčej, ať tam nenecháš palecsmajliksmajliksmajlik

autor: Tonda (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.08.2012 12:36:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona: Ještě mám dotázek, když vyndám tu zarážku z elektrickýho nářezáče, nepůjde to tam taky ukrojitsmajlik To bych pak jen otřel, nožem riskuji svoji krevsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 10.08.2012 12:23:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikTonda:

autor: nofrona
vloženo: 10.08.2012 11:55:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tonda:smajliksmajliksmajlik

autor: Tonda (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.08.2012 11:49:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona: Já si fakt myslel, že je na to nějaký udělátkosmajlik Ale mamka mi vždycky říkala, když něco nevíš tak se zeptej "líná huba holý neštěstí"smajliksmajlik
Vyzkouším a hlavně aby to bylo plátek cukety a ne mýho prstusmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 10.08.2012 11:37:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tonda:
Jakmile na dotaz přijdu, tak odpovídámsmajliksmajlik
Krájela jsem plátky cukety ostrým nožmsmajlik, přeju ať se zadaří.

autor: 1974andrea
vloženo: 10.08.2012 11:35:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tonda:Tondo, já dělám plátky normálně nožem, půl cm určitě ukrojíšsmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 10.08.2012 11:35:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hezky připravené jídlo, i když já moc bryndzu nemusímsmajliksmajlik

autor: Tonda (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.08.2012 11:16:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusím štěstí i tady, čím se dělají ty plátkysmajlik Fotečka toho nářadíčka by nebyla? Nebo se to dělá nožem, ale to si nemyslímsmajlik

autor: mysulka
vloženo: 10.08.2012 09:32:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik krásasmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 21:35:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:Díky. Používám cuketky co nejmenší. Jadérek tam zase tak moc není a mě ani nevadí. U smažené jo, ale tady ne a když ji dělám na sádle s kořením, tak je tam mám rádasmajlik.

vloženo: 09.08.2012 21:31:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Čumím jak puk. To je nádhera!! Jenže si nejsem jistá, že bych zvládla ty plátky z cukety. Co ta jádra? Ty necháváme?? Nádhera a kdybych mohla, dala bych ti více plusů.smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 09.08.2012 21:21:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: suslajda
vloženo: 09.08.2012 20:45:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik+

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 20:44:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikTak koukám jako blázen, v receptu jsem brynzu opravila všude na bryndzu a někdo mi to vrátilsmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 20:27:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:přeci jen, ať si kdo co chce říká, jsme všichni rodina...smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.08.2012 20:21:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona:tak ja zas chodím rada do Čiech a na Moravu, manželova babka bola z Čejču...smajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 20:18:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja:Díky a doufám, že bude fotečkasmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 20:16:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:Tak až nebude tak vím kam zaskočitsmajliksmajliksmajlik
Bryndzu máme rádi a receptů spousta.
A na Slovensko jezdíme rádi, každý rok Piešťany a tam už mám hospůdku asmajlik první večer jsou haluškysmajliksmajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 09.08.2012 20:07:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéééé, tak to je ono ! smajliksmajliksmajlik Toto spácham, ani prílohu k tomu nebude treba, dáme si duble porcie, bryndze je dosť, poctivej, z čisto ovčieho mlieka a nepasterizovaného, to bude polahoda. Viem si k tomu predstaviť pohár žinčice smajliksmajlik Zabodovala si smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.08.2012 20:06:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona:ak z Hodonína prejdeš 4 km, si na Slovensku v Holíči a bryndza všade...smajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 19:58:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI:Díky
přemýšlím a myslím že byla v Tescu v Km, ale ne vážená. Já jsem ji koupila v Hodoníně, váženou, hodně se synem výletujemsmajlik.
A ve Ztracené už je obchud zrušený?

autor: BILKOVAI
vloženo: 09.08.2012 19:47:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Brynzu mám strašně ráda, akorát u nás v Kroměříži nevím, kde ji sehnat. Obchod, kde prodávali váženou zrušili.Moc se mi tento recept zamlouvá. To musí být neskutečná dobrotasmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 09.08.2012 18:55:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nádhera, musí to být dobrotiskosmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 18:25:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

varilamyskakasicku:Jejda díky moc, foťák je stejný, asi se daří. Ale o lepší jsem si napsala Ježíškovismajlik a jsem moooc hodnásmajliksmajliksmajlik tak snad bude

autor: srettka
vloženo: 09.08.2012 18:24:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kouzelne zatisi, plne barev, chuti i vunismajliksmajlik

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 18:23:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:Díky opravímsmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.08.2012 18:15:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

varilamyskakasicku: vyzerá to nádherne...že?

vloženo: 09.08.2012 18:15:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikparáda, máš dnes super fotky, nemáš jiný fotoaparát, moc pěkné, všesmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.08.2012 18:14:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nofrona: u nás je bryndza, ale v Čechách bežne sa stretávam s brynzou...smajlik
http://cs.wikipedia.org/wiki/Brynza

autor: nofrona
vloženo: 09.08.2012 18:08:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka:Díky a bylo to i chutné
A prosím, jak se to píšesmajlik

autor: Colombo65
vloženo: 09.08.2012 18:07:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.08.2012 18:06:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekne si sa poihrala...smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

polahoda top recepty bryndza recepty cuketa a bryndza brynza brynza kromeriz brynza nebo bryndza recepty bryndza bryndza cuketa s bryndzou bryndza v listovem teste recepty brynza brynza recepty bryndza recepty bryndza recept cuketa bryndza




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty