Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

13. 8. 2012 20:35

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 988 kJ / 714 kcal
Bílkoviny9,19 g
Tuky65,56 g
Vláknina16,96 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 821 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy14,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

18. 8. 2012 23:33

spagetka: Tak experiment vykonán....fialové fazolky jsem nechala přejít varem v octové vodě (na 1 l vody 2 lžíce octa) a ihned získaly barvu zelených vojenských ponožek.... ;-( Takže dámy, tudy cesta nevede. Musíme pátrat dál.

Danca Danca

14. 8. 2012 16:51

Děvčata, ty fialové jsou chuťově vynikající, chutnají nám víc, než zelené, i když ty máme taky rádi:-). A žluté jsem ještě neměla, ty grilované bych moc ráda vyzkoušela:-p:yes:

jarka skrobakova

14. 8. 2012 15:48

:-p:-p:yes::yes::-))

spagetka spagetka

14. 8. 2012 15:36

Hella:Jo? žluté fazolky máám :-p:-p:yes::yes:, ty fialové vyzkoušej, mám je taky slíbený ;-)

Hella Hella (moderátorka)

14. 8. 2012 15:29

maris: ano, Pohlreich doporučuje ocet přidat do červeného zelí ihned, pak zůstane červené až do úplného uvaření. Ale fazole jsem takto nezkoušela. Mám je doma, ocet vyzkouším a pak napíšu. ;-) Zatím +8. A ještě přidám zkušenost se žlutými fazolkami: když je syrové ugrilujete, chutnají jako hranolky :yes:

magdalenka magdalenka

14. 8. 2012 13:35

maris: vo výskume vidím svoju budúcnosť.:-D

maris maris

14. 8. 2012 12:45

magdalenka: vidím, že jsi na dobré cestě:-D:-D

Danca Danca

14. 8. 2012 12:36

magdalenka::-D:-D:-D:yes:

magdalenka magdalenka

14. 8. 2012 12:03

maris: ja má tiež iba zelené...uvarím ich v hypermangáne? Alebo genciánová violeť je pekne fialová...:-))

maris maris

14. 8. 2012 11:46

magdalenka: výzkum je na vás, já nemám ani zelené, natož fialové:-))

magdalenka magdalenka

14. 8. 2012 11:43

maris:ale červené zelí úplne neozelenie...toto bude lilavá potvora. Budem sledovať výsledky výskumu v tomto recepte určite...:-D

Danca Danca

14. 8. 2012 11:40

Hella: děkuji za fotku, já jsem zasyrova nestihla vyfotit:-K:-)

Danca Danca

14. 8. 2012 11:39

maris: taky mě to napadlo, ale ještě jsem to nevyzkoušela, musím počkat, až dozrají další fazolky:-)

maris maris

14. 8. 2012 11:29

Hella: když se vaří červené zelí, tak taky ztratí barvu a když se potom přidá ocet, zase krásně zčervená, třeba by to taky pomohlo :-)

pipre pipre

14. 8. 2012 11:24

Recept se mi líbí:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krutonky z rohlíků fialove fazolky fialové fazolové lusky fazolky fialové fialové fazolky recepty jak se dělá fialová barva fialové fazole fazolové lusky fialové krutonky fazolové lusky se slaninou pohlreich fialove lusky fazolky polraich opecene krutonky opečené krutony jak udelat fialovou barvu fialové fazolové lusky recepty fialove fazole recepty fialové fazole recept krutony z rohlíků fazolové lusky pohlreich

Suroviny: lusky fazolové, olej, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, parmazán, krutony

TopRecepty.cz

Fialový zázrak na slanině s parmazánem a krutonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5V2q