jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Vepřové smažené jazýčkové medailonky

Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Vepřové jazýčkové smažené medailonky
nahoru
Vepřové smažené jazýčkové medailonky Vepřové smažené jazýčkové medailonky Vepřové smažené jazýčkové medailonky Vepřové smažené jazýčkové medailonky Vepřové smažené jazýčkové medailonky Vepřové smažené jazýčkové medailonky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pokrmy z vnitřností
Doba přípravy Doba přípravy: tak kolem 1 hodiny i s vařením jazyků
Počet porcí Počet porcí: 2

Suroviny:

2 vepřové jazyky, 10 kuliček pepře, 4 bobkové listy, sůl, sušený česnek(nebo čerstvý), 2 vajíčka, hladká mouka, strouhanka.

Postup přípravy receptu

Jazyky opláchneme a uvaříme v osolené vodě s přidáním pepřů a bobkových listů do měkka. Když jazyky vyndáme horké, snažíme se je i horké oloupat, nebo je rychle namočíme do studené vody a to jde loupat skoro samo. Oloupané jazyky si nakrájíme na 1 cm silné, osolíme je a poprášíme sušeným česnekem, nebo potřeme čerstvým kolik kdo chce. Pak už jen obalíme v trojobalu-mouka+vejce+strouhanka a zvolna osmažíme.

Poznámka

Jazýčky jsem už potřebovala zpracovat, aby mi neprošly a tak jsem zvolila tuto možnost a moc jsme si pochutnali. Jako přílohu jsem zvolila "Svěží bramborový salát". Smažené jazýčky jsou známé, ale toto je přece jenom jiné a taky vás motivuji na dobré jídlo!http://www.toprecepty.cz/recept/28790-svezi-brambo...

Autor Autor: (Janinka)
Datum vložení Datum vložení:
11 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vepřové smažené jazýčkové medailonky"

autor: suslajda
vloženo: 18.08.2012 14:13:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik+11

autor: savlinka
vloženo: 18.08.2012 13:35:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinka:jojo i MÍRA BYL NADŠENÝsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 18.08.2012 13:06:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

savlinka:Šavlinko, to jsi mi teda fakt udělala radostsmajlik Ty jsi jazýček nikdy nejedlasmajlik Tak to by teda byl úúúspěchsmajlik nakonec vám bude chutnat a budeš ho dělat častěji a když odmyslíš to jeho vaření, aby byl pěkně měkký, tak je to rychlé jídlo a ještě si na něm pochutnášsmajliksmajlik Mírovi taky chutnalsmajlik

autor: savlinka
vloženo: 18.08.2012 11:33:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak BIBINEČKO moje milá...ač jazyk vařím jen pejskovi a kočičcesmajliksmajliksmajliktvůj receptík mě tak nadchl,že jsem dnes uvařila a musím říct je to dobrůtkasmajliksmajliksmajlikpřidávám fotosmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 17.08.2012 20:46:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI: Ivetko, podle tvých komentářů je to delikatesa na druhousmajliksmajliksmajlik Jo a děkuji ti, byl výbornej, to je takové jemné masíkosmajlik

autor: nofrona
vloženo: 17.08.2012 20:39:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 17.08.2012 20:19:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vepřový jazyk je delikatesa. smajlik Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dalasmajliksmajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 17.08.2012 20:14:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vepřový jazyk je delikatesa. smajlik Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dalasmajliksmajliksmajlik

autor: Olinka5555
vloženo: 17.08.2012 19:57:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To vypadá skvěle, škoda, že u nás kromě mne jazyk nikdo nejísmajlik( Posílám bodík.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 17.08.2012 13:10:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

spagetka: Špagi, my taky, ale ten salát nám zbyl, tak jsme ho dojedli víšsmajlik

vloženo: 17.08.2012 12:59:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 17.08.2012 12:15:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

My k tomu nejradši br.kaši smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 17.08.2012 11:56:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, paráda!!!

vloženo: 17.08.2012 11:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko tuhle lahodnou dobrotu jsem už dlouho neměla a tak bych si dala jůůsmajlikMňamsmajlik+4smajlik
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věcsmajlikNěkdy to jde velice snadno a někdy musím použít ostrou škrabku na zeleninusmajlik

vloženo: 17.08.2012 10:09:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jazíček vepřový je skvělý jak normál, tak uzený i když minulý týden jsem měl po dlouhé době problém, i když jsem ho vařil v papiňáku, tak byly dost tvrdy a přitom byly podle velikosti malých prasátek. Nevím proč. Jinak skvělé s bramborovou kaší. MŇAM +bodík 2

autor: savlinka
vloženo: 17.08.2012 10:07:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik...dobrý nápadsmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 17.08.2012 09:28:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Di: souhlasím, já z vývaru dělám polévku vždycky a když ne hned, dám vývar do mrazákusmajlik a použiju později.

autor: Di (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.08.2012 09:22:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Souhlasím, jazyky jsou skvělé smažené i jinak. Ufrčitě se lépe loupou teplé, já je po vyndání z vývaru vložím do studené vody, pak to jde celkem snadno. A z vývaru se přidáním utřeného česneku dá udělat skvělá masová čenečka. smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jak snadno oloupat uzený jazyk smažení kuřecí pejsci s parmazánem smazene veprove medailonky jazíček nebo jazýček snadno oloupat jazyk jazyckova kulicka postup veprova kuze jako delikatesa smažená vepřová kůže vepřové medailonky smazene vepřový jazyk delikatesa recepty na smazene veprove kostky smažene vepřove medajlonky smažená vepřová kůže recept




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz