Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šarlota

Pod názvem Šarlota se skrývá dort, skládající se z plátků rolád, pod kterými se schovává lahodný vanilkový krém plný kousků ovoce. Nejlépe si ho vychutnáte v kombinaci s hrnkem dobré kávy.

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby tuhnutí

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí)

6. 10. 2008 21:44

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie16 797 kJ / 4 015 kcal
Bílkoviny84,34 g
Tuky219,23 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 932 mg
Sůl2,58 g
Sacharidy424,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kveta28

19. 9. 2010 20:07

Je to výborný už jsem to taky zkoušela..Doporučuji to:-D:yes:

spagetka spagetka

7. 10. 2008 21:01

Povedlo se, je to v lednici a už jsem ke kafíčku měla - nebylo to samozřejmě úplně ono,jako to bude zítra, ale neodolala jsem a ochutnala.Než jsem přišla na fígl, docela to dalo zabrat,ale už vím jak na to,takže příště bude i na oko určitě lepší výsledek. Každopádně chutnalo a zítra bude ještě lepší. Díky

vybusna vybusna

7. 10. 2008 10:06

tejaja tymi roladkami si mi pripomenlua zakusok *bystricky rez*...mamicka ho pekavala, ale neviem preco prestala....takze som to videla naposledy pred 25 rokmi. tam sa upiekol hnedy piskot natrel sa tazkym parizskym kremom, nechalo ztuhnut a na plat sa polozili vedla seba pozdlzne presne take uzke piskotove roladky plnene lekvarom. znovu sa to natrelo parizskym kremom....a teraz uz neviem, ci sa znovu na to polozil plat kakaoveho piskotu a znovu parizsky krem a aj sa to nazdobovalo s nim...a sypalo sa to cokoldovou ryzou. Na reze to vyzeralo uzasne. Podavalo sa to ako dezert priamo na tanierikoch, lebo to bolo vysoke. tvoja sarlota vyzera velmi pekne

jollka jollka

7. 10. 2008 09:02

Už jsem dělala taky je tak asi 5 let zpátky a je to vynikající sice to vypadá složitě ale je to jednoduché :yes::yes::yes::-p

spagetka spagetka

7. 10. 2008 08:41

Tedy tohle vypadá nááádherně. Jelikož jsem utaháná z výměny oken a následným úklidem, jdu se tímto receptem odměnit.:-p:-p,jen si nejsem jistá, jestli na pohled to taky bude stejná nádhera ;-), o chuť se nebojím,ta bude výborná.Za pár hodinek dám vědět. Jinak je to pohoda nejen pro jazýček ale i pro očko. Tak jdu na to.:-p

alus.s

6. 10. 2008 23:01

božínku to je nádhera :-)) :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort sarlota moučník šarlota dort šarlota recept šarlota dort dezert šarlota jahodová šarlota recept na dort šarlota jablecna sarlota šarlota dezert ovocná šarlota šarlota moučník piskotova sarlota šarlotka recept dort charlota zákusek šarlota nepečená šarlota jahodová charlota jablecna charlota šarlota buchta moučník charlota

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, smetana ke šlehání, mléko, pudink vanilkový, cukr krystal, cukr vanilkový, želatina, džem rybízová, mandarinky

TopRecepty.cz

Šarlota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1wp0