Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

20. 8. 2012 22:20

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 148 kJ / 274 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky27,56 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj receptík:-)). Můžeme podávat s jakýmkoliv salátem, bramborem, hranolkami, já jsem jej měla s celerovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 8. 2012 17:30

:-p:-K:-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 8. 2012 16:35

Dneska je to tady samá rybka;-):-ptaky bych si dala;-):-ppěkný receptík;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 12:56

magdalenka: Magdi, netýrám. Nevím, co je to hlad, jen například nemůžu vepřové maso, brambory a pod. Brambory se nahrazuji cuketou a celerem, popřípadě kedlubnou. Jím hodně, ale jinak. Spravila se mi arytmie, dokonce i tlak, někdy je spíš nízný, ale beru léky na vysoký, ty mám taky omezené. Přestaly mne bolet nohy v kotnících a ikdyž mám někdy den, kdybych se na to vykašlala, musím uznat, že se cítím lépe;-) A hlavně, mám o 5 kilo méně;-)

magdalenka magdalenka

21. 8. 2012 12:01

Jana Remkova: A prečo sa tak týraš??? S tou repou, cuketou atď???
A tento kaprík je krásny. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 11:56

PatkovaKaterina: nestydím, protože proti vám všem jím jinak jen řepu, cuketu, celer a pod;-), tak mi to přej aspoň jednou!:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 11:55

pipre: a protože jsem ho dostala od té samé kamarádky, co ty, tak si to užívám!! Sním ho celého sama a určitě příjdu ještě na jiný způsob. Mám ho naporcovaného po 2 kousky;-)Láďovi taky poslední dobou kapr, ani jiné ryby nechutnají. To mám ale štěstí!:-D:-D

pipre pipre

21. 8. 2012 11:16

Se zázvorem jsem kapra dělala nedávno podle receptu, který je tu přidaný v podobných - videorecept. Také jsem použila čerstvý zázvor a je to výborné jídlo. Ale jedla jsem ho sama, protože muž má ráda jen smaženého:-// Ten tvůj recept se mi také líbí.:yes::yes:
Kapra jsem dostala od kamarádky a ikdyž je to pro mne tučnější ryba, neodolala jsem :-)

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

21. 8. 2012 11:14

Že se Jani nestydíš,dělat takové chuě...:-p:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 10:03

micheele::-D;-)

chocolate chocolate

21. 8. 2012 10:02

Velmi povedený kapřík.Bod letí na sever:yes:.

micheele

21. 8. 2012 09:31

Delikates:-! Ten česnek je zkvělý nápad a ten citron tomu dodá chut´. Je vidět, žr máte chutóvé buňky a ráda experimentujete. Je to lahůdka. Konečně recept podle mého gusta.:-)):-)):-))

rebeka rebeka

21. 8. 2012 08:02

mňam:-p:-p:yes::yes::-)

suslajda suslajda

21. 8. 2012 07:36

Ale to bude dobrota rybu jakkoli upravenou můůůžu:yes::yes:+3

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 8. 2012 22:45

BILKOVAI: já taky ne, Ivet!:-D. Ale zázvor mám ráda, nemyslím, že by se na tom dalo něco pokazit;-)

BILKOVAI BILKOVAI

20. 8. 2012 22:38

Rybičky, to je moje. Pěkně jsi to Jani vymyslela. Kapra se zázvorem jsem ještě nepřipravovala. Super:-)):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložení kapra před smažením jak naložit kapra před pečením jak naložit kapra před smažením všechny recepty na kapra s česnekem všechny recepty na kapra marináda na kapra priprava kapra před smažením kapr na zázvoru kapr v marinade kapr po čínsku kapr na zázvoru česneková marináda na kapra vydrží kapr naložený 48 hodin ? kapr v cesnekove marinade naložený pečený kapr peceni nalozeneho kapra v marinádě do čeho naložit kapra před smažením kapr v sojové omáčce kapr naložený přes noc kapr nalozit pred smazenim

Suroviny: kapr, sůl mořská, zázvor čerstvý, omáčka sojová, česnek, olej olivový, šťáva citronová, olej olivový, máslo, kmín celý

TopRecepty.cz

Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Dk