Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římská polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2008 13:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 744 kJ / 417 kcal
Bílkoviny43,70 g
Tuky9,76 g
Vláknina6,22 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy36,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

16. 4. 2021 20:34

Uvařil jsem dnes a konstatuji, že všem moc chutnala. Je velmi dobrá. V receptu je předepsán 1 litr vývaru, do kterého dáme nakrájené hovězí maso a vaříme ho doměkka. Já jsem udělal přímo hovězí vývar z hovězích žeber (táhl jsem ho přes 3 hodiny) a pak použil tento vývar. Maso jsem obral z kostí a bylo už vlastně doměkka uvařené. Jinak jsem recept dodržel. Už mám přikázáno zase někdy ji zopakovat.

casino casino

2. 3. 2020 18:49

Karofka

2. 3. 2020 17:23

Proč se jmenuje ŘÍMSKÁ? Ví to někdo? Dík za odpověď

marketa papcunova

5. 4. 2014 10:52

tchyně vařila a polevka je opravdu luxusní,,,vřele doporučuji:-p

ne.ver

17. 6. 2011 20:09

Dnes jsem si polévku uvařila - je dobrá a příjemné chuti...

Nika08 Nika08

20. 4. 2010 12:27

Byla moc dobrá, akorát jsem asi dala zbytečně moc oleje, tak se mi zdála moc mastná. Takže pro příště..ale to hovězí maso..božííí..:-p

maris maris

3. 2. 2009 18:47

Díky :-). Marti, kdybych nechtěla přidat fotku, tak si ji asi taky nevyberu, ale je fakt dobrá a určitě ji ještě udělám.

Marta Marta

3. 2. 2009 16:17

Maruško, ty máš polévky tak pěkně lákavě nafocený, že se mi sbíhají sliny i u těch, které bych si normálně ani neuvařila.

vybusna vybusna

3. 2. 2009 15:43

boze ta fotka je ako z kucharskej knizky...maris teda ty si ale fachman

maris maris

3. 2. 2009 15:34

Přidala jsem fotečku a dávám bodík;-)

maris maris

3. 2. 2009 15:33

Tak uvařeno - je výborná. Trošku jsem ji změnila, místo hovězího masa jsem použila kuřecí. Sterilované žampiony moc nemusím, ale tady jsou moc dobré.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuchařka římský hrnec recepty z římského hrnce recepty v římském hrnci polévka z římského salátu polévka v římském hrnci prodám titanový hrnec kuchařka římské hrnce polévka ze sterilovaných žampionů ryba v římském hrnci recepty-římský hrnec vaříme s tescomou recepty rimske hrnce rimske hrnce recepty "kucharka pro římský hrnec" prodej římského hrnce recepty do římského hrnce varime v rimskem hrnci recept polevka ,,římské placky" prodej rimskych hrncu polevka z rimskeho hrnce

Suroviny: maso hovězí, rýže, cibule, žampióny, mrkev, olej, sůl, pepř, petrželka, sýr nastrouhaný, vývar

TopRecepty.cz

Římská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/dG7