Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka a jablíčka...

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy záleží, v čem budete připravovat

záleží, v čem budete připravovat

12. 9. 2012 17:06

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 632 kJ / 1 107 kcal
Bílkoviny118,44 g
Tuky9,33 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy94,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci jsem čerpala na NETu, a jak už je mým zvykem, upravila dle svého.

P.S. připravovala jsem v PH, na II.st ( HIGH??.. nikdy to nevím :-( ) 3,5 hodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

7. 12. 2014 21:19

Simona Kucerova: děkuji moc, jsem ráda, že chutnalo, Simonko;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 12. 2014 19:14

Dnes jsem Rébínko spáchala Tvůj receptík,neb konečně jsem sehnala líčka:-K:-KTaky jsem dala práci frajerovi a je to vynikající mňamka:-p:-p
Doporučuji tuto mňamku všem,je to skvělé papáníčko:-p:-p:-p:yes:

Mikeska

1. 4. 2014 17:17

veradok@seznam.cz:-)Recept vypadá parádně - vyzkouším. Hovězí líčka občas mívají v řeznictví u CHodury na Proseku.

Marsi Mesi

19. 9. 2012 19:27

Já jedla líčka snad jen jednou v životě a to na plese:-) nikdy jsem na ně v žádném obchodě ani u řezníka nenatrefila...škoda:-( jsou výborná a tento receptík je super a výsledek je jistě úžasný:-)):yes:

pitrsvavrus

16. 9. 2012 20:18

Tak tohle bych měl taky brzy vyzkoušet... :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 9. 2012 13:51

BILKOVAI: něco na tom je,včera jsem viděla krásnou kližku, také jsem na to myslela, jako Ty Ivetko:-K

rebeka rebeka

14. 9. 2012 19:46

Jana Remkova: woe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 9. 2012 19:37

Ještě, že máš ten fotopostup!:-D:yes:

rebeka rebeka

14. 9. 2012 00:08

HankaCh: tak to bude úplná delikatesa:-p;-):-):yes::yes:

HankaCh

13. 9. 2012 23:25

BILKOVAI: děkuji za nápovědu, já je nikdy nejedla, kližku nemám, tak jsem z mrazáku vytáhla kližku ze srnky, zítra vyzkouším :-p:-p:-p

rebeka rebeka

13. 9. 2012 23:14

BILKOVAI: přesně tak:yes:;-) já myslím, že by to z té kližky šlo taky;-)

BILKOVAI BILKOVAI

13. 9. 2012 19:21

HankaCh: mě líčka připomínají kližku, akorát líčka jsou křehčí a jemnější:-*

HankaCh

13. 9. 2012 19:15

:-p:-p:-p:yes: nádhera, slintám tu a přemýšlím, čím líčka nahradím :-p

rebeka rebeka

13. 9. 2012 14:41

Dana61::-D:-D tak určitěěě:-D:-D:-D, to raději něco jiného.. nebo odjinud;-):-?:-D:-D

Dana61

13. 9. 2012 14:38

no to je skvost:yes::-D líčka neměli, nemají a mít nebudou - takže zase zbyde kližka, protože z těch pražských 201 ks by nám bylo velmi špatně od žaludku, že jo:-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kde jsou hovězí líčka hovezi licka kde jsou na krávě líčka hovězí líčka recept hovezi licka minutka hovězí líčka recepty hovězí líčka úprava kde jsou líčka kde má kráva líčka lička na jablkach a zázvoru recept na hovězí líčka líčka a jablíčka hovězí líčka jako minutka hovězí líčka na jablkách jak upravit hovězí lička líčka jako minutka licka recept hovězí hovězí líčka na bílém víně líčka na jablkách úprava hovězí veverky

Suroviny: líčka hovězí, cibule, jablko, víno, máslo, olej, vývar hovězí, zázvor čerstvý, cukr třtinový, ocet vinný bílý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí líčka a jablíčka...

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wo7x