„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky k tomuto recceptu, stejně jako kompletně rozfocený postup najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz
Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/matova-zmrzlina-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2012 19:33
+13
16. 9. 2012 09:26
Ach
15. 9. 2012 18:09
15. 9. 2012 17:54
yanull: Mně ho půjčila kamarádka
15. 9. 2012 15:35
Rozhodovala jsem se zda koupit pekárnu nebo zmrzlinovač, zvítězila 1. volba, ale toto je velmi lákává dobrůtka, jen bych místo kuchyně musela mít letecký hangár +6
15. 9. 2012 15:15
15. 9. 2012 14:23
krásné foto zmrzlinovač nemám
15. 9. 2012 13:23
Moc hezká zmrzka
15. 9. 2012 12:21
Tohle si nabídnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 42 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 57 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 58 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak připravit mátový sirup? Na jednoduchý voňavý sirup stačí pouze tři suroviny
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: výroba čokoládové zmrzliny recept na výrobu čokolády mátová zmrzlina recept domaci matova zmrzlina čokoládová zmrzlina výroba matova čokolada výroba čokolády recept cokoladova domaci zmrzlina výroba mátové zmrzliny výroba čokolády pro děti výroba čokoládové zmrzlina výroba domácí čokoládové zmrzliny domácí výroba čokoladove zmrzliny tryky s cokoladou třeršnˇová zmrzlina s čokoládou čokoládové delikatesy výroba mátová zmrzlina výroba výroba čokolády pro děti jak se virábí domací zmrzlina postup na zmrzlinu čokolada
Suroviny: smetana, mléko, čokoláda hořká, čokoláda mátová, cukr třtinový, máta čerstvá
„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYvZ
9 názorů