jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
nahoru
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatní
Počet porcí Počet porcí: 1 menší šiška

Suroviny:

Asi 400g drůbežích jater, 200g gothaje vcelku, 150-200g tvrdého sýra vcelku.

Na vývar:
Cca 400g vepřových kůží, nebo 2-3 vepřové nožky, asi 1 litr vody palice česneku, sůl, pepř, může být i masox.

Postup přípravy receptu

Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 min. Nesolíme, nekořeníme. Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme masox a celou palici utřeného česneku. Můžeme pomlít část kůží a přidat do vývaru. Vychladíme, aby se sýr ve vývaru nerospustil.
Na malém množství oleje osmažíme překrájená drůbeží játra. Gothaj i sýr nakrájíme na kostičky. Vše přidáme do vlažného vývaru a naplníme do sáčku na tlačenku, nebo do srnčího hřbetu, popřípadě i do pekáčku a necháme v lednici ztuhnout do dalšího dne. Pak nakrájíme na kolečka, posypeme cibulí, pokapeme octem.

Poznámka

Já jsem to nevařila. Přišel můj syn a donesl mi kus tady té dobroty, že pro Láďu. Musela jsem ochutnat.:-) Bylo to skvělééé!!

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu"

vloženo: 14.05.2014 10:04:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DuivaCZ: Jasně, co jiného.smajlik Kandidáte rozumu na všechnosmajlik

autor: DuivaCZ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2014 23:12:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Odkdy má gothaj tmavě oranžovou barvu? Od té doby, co je přibarvený milionem éček a je k nerozeznání od mrkve? A je mi naprosto šumafuk, jestli je váš syn vyučený kuchař nebo kandidát věd, tohle je humus a na dračku to mohlo jít tak v nádražním bufetu v Horní dolní ve tři ráno....

vloženo: 13.05.2014 23:06:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DuivaCZ: Mrkev?? To je gothaj, ne mrkev!! Kombinovat cokoliv podle chuti je snad dovoleno, ne? Tohle, jak píšu, dělal můj syn a pokud vím, je vyučený kuchařsmajlik a u nich v restauraci ta "zhovadilost" šla na dračku. Někteří hosté tam chodili jen na tuhle tlačenku. Takže bych byla na ta slova trochu opatrnásmajlik

autor: DuivaCZ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2014 23:01:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A co tam dělá ta mrkev? Ta v ingrediencích není! Jinak sorry, ale kombinovat gothaj s drůbežími játry, z toho se mi zvedá kufr....a to domácí tlačenku dělám občas také, ale taková zhovadilost by mě asi nikdy nenapadla....

vloženo: 30.09.2012 13:15:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hovnomil:smajliksmajliksmajlik no, když myslíšsmajlik

autor: Hovnomil (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.09.2012 01:40:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vetsi humus sem nevidel

vloženo: 25.09.2012 21:37:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sulcík děláváme celkem často a tady tato zajímavá kombinace je také lákavásmajlik+9smajlik

autor: rozmarynaH
vloženo: 24.09.2012 12:23:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, sulcík je u nás dobrůtka, které se nedá odolat. Zpravidla dělám sulc na Mikuláše, tak 6-8 velkých misek (pro celou rodinu) a bytem se line vůně masa smajlik ještě za týden. Z těchto ingrediencí jsem to ještě nezkoušela, je třeba to vyzkoušet. Posílám 7. bodíksmajlik

vloženo: 24.09.2012 08:48:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Porada:smajliksmajliksmajliksmajlik taky je mi to divné!! Většinou voní celý byt!

autor: Porada (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2012 23:24:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

medmic - no to jste musel vařit bolavou nohu z hluchého prasete,
jinak to není možné.smajliksmajliksmajlik

autor: medmic
vloženo: 23.09.2012 23:13:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Domácí sulcík s jatýrky je skvělá věc, ale já ho vařil bez papiňáku a musím říct, že tak zamořený byt z rypáčku a nohou, to jsem nezažil a odrazuje mně to od druhého přístupu. smajlik

Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku smajlik

vloženo: 23.09.2012 09:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivana Ch: no, je to jednodušší a myslím i levnější jakoby tlačenkasmajlik.

autor: Ivana Ch
vloženo: 23.09.2012 05:52:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ježíšku na křížku, to musí být bájo, no určitě v nejbližší době to udělám.smajliksmajliksmajlik

vloženo: 22.09.2012 20:06:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jarda Kadic: asi ano. Taky se může, ale nemusí, namlít nějaká část těch kůží do vývaru. Raději to tam dopíšusmajlik

vloženo: 22.09.2012 19:48:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No a máme zase tip na další dobrotusmajliksmajliksmajlik

vloženo: 22.09.2012 19:41:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zajímavé.Ten vývar by se měl po uvareni pravděpodobně procedit, mám či nemám pravdu? Určitě něco podobného zkusimsmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kuřecí játra gothaj duivacz domaci gothaj sulc z drůbeže sulc drůbeží jak udelat domaci gothaj sulc drůbeží sulc sulc z jater duivacz 2014 recept huspenina papinaku recept jatra a syr duivacz komentare gothaj tvrdá játra gothaj a tvrdy syr




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty