Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 9. 2012 19:11

Suroviny

Porce: 1 menší šiška

Nutriční hodnoty

Energie7 918 kJ / 1 892 kcal
Bílkoviny188,58 g
Tuky116,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 3,98 g
Sůl9,10 g
Sacharidy22,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem to nevařila. Přišel můj syn a donesl mi kus tady té dobroty, že pro Láďu. Musela jsem ochutnat.:-) Bylo to skvělééé!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 5. 2014 10:04

DuivaCZ: Jasně, co jiného.;-) Kandidáte rozumu na všechno:-D

DuivaCZ

13. 5. 2014 23:12

Odkdy má gothaj tmavě oranžovou barvu? Od té doby, co je přibarvený milionem éček a je k nerozeznání od mrkve? A je mi naprosto šumafuk, jestli je váš syn vyučený kuchař nebo kandidát věd, tohle je humus a na dračku to mohlo jít tak v nádražním bufetu v Horní dolní ve tři ráno....

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 5. 2014 23:06

DuivaCZ: Mrkev?? To je gothaj, ne mrkev!! Kombinovat cokoliv podle chuti je snad dovoleno, ne? Tohle, jak píšu, dělal můj syn a pokud vím, je vyučený kuchař;-) a u nich v restauraci ta "zhovadilost" šla na dračku. Někteří hosté tam chodili jen na tuhle tlačenku. Takže bych byla na ta slova trochu opatrná;-)

DuivaCZ

13. 5. 2014 23:01

A co tam dělá ta mrkev? Ta v ingrediencích není! Jinak sorry, ale kombinovat gothaj s drůbežími játry, z toho se mi zvedá kufr....a to domácí tlačenku dělám občas také, ale taková zhovadilost by mě asi nikdy nenapadla....

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2012 13:15

Hovnomil::-D:-D:-D no, když myslíš;-)

Hovnomil

30. 9. 2012 01:40

Vetsi humus sem nevidel

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 9. 2012 21:37

Sulcík děláváme celkem často a tady tato zajímavá kombinace je také lákavá:-p+9:yes:

rozmarynaH rozmarynaH

24. 9. 2012 12:23

Jani, sulcík je u nás dobrůtka, které se nedá odolat. Zpravidla dělám sulc na Mikuláše, tak 6-8 velkých misek (pro celou rodinu) a bytem se line vůně masa :-* ještě za týden. Z těchto ingrediencí jsem to ještě nezkoušela, je třeba to vyzkoušet. Posílám 7. bodík:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2012 08:48

Porada::-D:-D:-D:-D taky je mi to divné!! Většinou voní celý byt!

Porada

23. 9. 2012 23:24

medmic - no to jste musel vařit bolavou nohu z hluchého prasete,
jinak to není možné.:-):-D:-))

medmic

23. 9. 2012 23:13

Domácí sulcík s jatýrky je skvělá věc, ale já ho vařil bez papiňáku a musím říct, že tak zamořený byt z rypáčku a nohou, to jsem nezažil a odrazuje mně to od druhého přístupu. :-))

Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 9. 2012 09:01

Ivana Ch: no, je to jednodušší a myslím i levnější jakoby tlačenka;-).

Ivana Ch

23. 9. 2012 05:52

Ježíšku na křížku, to musí být bájo, no určitě v nejbližší době to udělám.:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 9. 2012 20:06

jarda Kadic: asi ano. Taky se může, ale nemusí, namlít nějaká část těch kůží do vývaru. Raději to tam dopíšu;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 9. 2012 19:48

No a máme zase tip na další dobrotu;-):-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci gothaj hovnomil duivacz sulc recept domacigothaj recept cz. duivacz 2014 drubezi zulc drubeží domácí sulc gothaj do do mrazáku jak se dělá gothaj domaci gothaj recept tvrdý sýr do mrazáku jak se co dela gothaj domácí sulc drůběží recept gothaj co obsahuje gothaj co uvařit z tvrdého sýru drůbeží huspenina recepty co uvařit s drubežích jater huspenina s jatýrky

Suroviny: játra drůbeží, salám gothaj, sýr tvrdý, kůže vepřová, voda, česnek, sůl, pepř, masox

TopRecepty.cz

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNYr