jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu

Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
nahoru
Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Ostatní

Počet porcí Počet porcí: 1 menší šiška

Suroviny:

Asi 400g drůbežích jater, 200g gothaje vcelku, 150-200g tvrdého sýra vcelku.

Na vývar:
Cca 400g vepřových kůží, nebo 2-3 vepřové nožky, asi 1 litr vody palice česneku, sůl, pepř, může být i masox.

Postup přípravy receptu

Nejdříve si uvaříme vývar, nejlépe v tlakovém hrnci cca 45 min. Nesolíme, nekořeníme. Po uvaření jej scedíme, osolíme, okořeníme pepřem, solí, pokud chceme, přidáme masox a celou palici utřeného česneku. Můžeme pomlít část kůží a přidat do vývaru. Vychladíme, aby se sýr ve vývaru nerospustil.

Na malém množství oleje osmažíme překrájená drůbeží játra. Gothaj i sýr nakrájíme na kostičky. Vše přidáme do vlažného vývaru a naplníme do sáčku na tlačenku, nebo do srnčího hřbetu, popřípadě i do pekáčku a necháme v lednici ztuhnout do dalšího dne. Pak nakrájíme na kolečka, posypeme cibulí, pokapeme octem.

Poznámka

Já jsem to nevařila. Přišel můj syn a donesl mi kus tady té dobroty, že pro Láďu. Musela jsem ochutnat.:-) Bylo to skvělééé!!
Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Drůbeží játra, gothaj a tvrdý sýr v sulcu"

vloženo: 14.05.2014 10:04:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DuivaCZ: Jasně, co jiného.smajlik Kandidáte rozumu na všechnosmajlik

autor: DuivaCZ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2014 23:12:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Odkdy má gothaj tmavě oranžovou barvu? Od té doby, co je přibarvený milionem éček a je k nerozeznání od mrkve? A je mi naprosto šumafuk, jestli je váš syn vyučený kuchař nebo kandidát věd, tohle je humus a na dračku to mohlo jít tak v nádražním bufetu v Horní dolní ve tři ráno....

vloženo: 13.05.2014 23:06:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DuivaCZ: Mrkev?? To je gothaj, ne mrkev!! Kombinovat cokoliv podle chuti je snad dovoleno, ne? Tohle, jak píšu, dělal můj syn a pokud vím, je vyučený kuchařsmajlik a u nich v restauraci ta "zhovadilost" šla na dračku. Někteří hosté tam chodili jen na tuhle tlačenku. Takže bych byla na ta slova trochu opatrnásmajlik

autor: DuivaCZ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.05.2014 23:01:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A co tam dělá ta mrkev? Ta v ingrediencích není! Jinak sorry, ale kombinovat gothaj s drůbežími játry, z toho se mi zvedá kufr....a to domácí tlačenku dělám občas také, ale taková zhovadilost by mě asi nikdy nenapadla....

vloženo: 30.09.2012 13:15:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hovnomil:smajliksmajliksmajlik no, když myslíšsmajlik

autor: Hovnomil (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.09.2012 01:40:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vetsi humus sem nevidel

vloženo: 25.09.2012 21:37:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sulcík děláváme celkem často a tady tato zajímavá kombinace je také lákavásmajlik+9smajlik

autor: rozmarynaH
vloženo: 24.09.2012 12:23:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, sulcík je u nás dobrůtka, které se nedá odolat. Zpravidla dělám sulc na Mikuláše, tak 6-8 velkých misek (pro celou rodinu) a bytem se line vůně masa smajlik ještě za týden. Z těchto ingrediencí jsem to ještě nezkoušela, je třeba to vyzkoušet. Posílám 7. bodíksmajlik

vloženo: 24.09.2012 08:48:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Porada:smajliksmajliksmajliksmajlik taky je mi to divné!! Většinou voní celý byt!

autor: Porada (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2012 23:24:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

medmic - no to jste musel vařit bolavou nohu z hluchého prasete,
jinak to není možné.smajliksmajliksmajlik

autor: medmic
vloženo: 23.09.2012 23:13:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Domácí sulcík s jatýrky je skvělá věc, ale já ho vařil bez papiňáku a musím říct, že tak zamořený byt z rypáčku a nohou, to jsem nezažil a odrazuje mně to od druhého přístupu. smajlik

Ten tlakáč je inspirace, asi rozmrazím brzo dvě kopejtka co mně čekají na mrazáku smajlik

vloženo: 23.09.2012 09:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivana Ch: no, je to jednodušší a myslím i levnější jakoby tlačenkasmajlik.

autor: Ivana Ch
vloženo: 23.09.2012 05:52:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ježíšku na křížku, to musí být bájo, no určitě v nejbližší době to udělám.smajliksmajliksmajlik

vloženo: 22.09.2012 20:06:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jarda Kadic: asi ano. Taky se může, ale nemusí, namlít nějaká část těch kůží do vývaru. Raději to tam dopíšusmajlik

vloženo: 22.09.2012 19:48:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No a máme zase tip na další dobrotusmajliksmajliksmajlik

vloženo: 22.09.2012 19:41:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zajímavé.Ten vývar by se měl po uvareni pravděpodobně procedit, mám či nemám pravdu? Určitě něco podobného zkusimsmajliksmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

sulc drůbeží tvrdá játra sulc z jater drůbeží sulc jak udelat domaci gothaj domácí gothaj recepty gothaj recept jatra a syr sulc duivacz 2014 kuřecí játra gothaj co udelat z gothaje recepty duivacz sulc z drůbeže domaci gothaj recept huspenina papinaku duivacz komentare gothaj a tvrdy syr


Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz