Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč s protlakem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

25. 9. 2012 11:24

Suroviny pro 8

8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 390 kJ / 810 kcal
Bílkoviny119,50 g
Tuky11,93 g
Vláknina22,89 g
Cholesterol 221 mg
Sodík 556 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy45,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

19. 10. 2012 11:49

Přidávám fotku a bodík:yes:. Boršč je výbornej. Dělala jsem jen z hovězího masa.;-)

yossi

25. 9. 2012 22:28

Odskúšal som tých receptov kopec, ale tento mi najviac chutí ako ten, čo som jedával keď som bol na vojne na ukrajinských hraniciach. Tam bol úplne super.;-)

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

25. 9. 2012 17:00

Dělám stejně a je to super:-p Dávám 1. bod:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč recept recept na borsc boršč recept boršč boršč recepty boršč-recept borst falešný boršč s rajským protlakem a mletým masem polévka z červené řepy borsc s rajským protlakem

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, zelí bílé, mrkev, petržel, kapusta, celer, pepř bílý, cibule, protlak rajčatový, řepa červená, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, sůl, olej, smetana sladká

TopRecepty.cz

Boršč s protlakem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gM23