Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2020 12:50
4. 2. 2013 14:37
29. 9. 2012 18:19
29. 9. 2012 10:41
29. 9. 2012 07:48
28. 9. 2012 21:02
28. 9. 2012 19:55
28. 9. 2012 16:36
28. 9. 2012 15:46
28. 9. 2012 14:50
28. 9. 2012 13:52
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 47 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak restovat žampiony. Jednoduchá úprava žampionů nám zabere jen chvilku a skvěle si pochutnáme
Jak zpracovat zvířecí droby? Takhle si můžete zpestřit jídelníček za pár korun
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Další recepty
Tématické fráze: omacka k uzenemu jazyku co k vepřovemu jazyku cibulová omáčka s uzeným cibulová omáčka s uzeným masem omačka k jazyku křenová omáčka s uzeným jazykem příloha k uzenemu omáčka k vařenému jazyku starofrancouzská žampionová omáčka omáčka k vepřovému jazyku priloha k uzenemu kolenu co k uzenemu omáčka k uzenému kolenu přílohy k uzenému kolenu omačka ke kolenu starofrancouská omáčka křenová omáčka k uzenému jazyku omáčka k vepřovým jazykům omáčka k vepřovému kolenu příloha k uzenému jazyku
Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, cibule, žampióny, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, jazyk uzený
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
11 názorů