Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený divočák

Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní suroviny a dát si záležet na přípravě.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 180 min Bez doby 7-14 dní naložení masa

190 min (10 min příprava + 180 min tepelná úprava, Bez doby 7-14 dní naložení masa)

7. 10. 2012 09:23

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 174 kJ / 281 kcal
Bílkoviny4,92 g
Tuky15,47 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lada7

29. 9. 2023 08:00

Dobrý den, recept jsem se chystala připravit, nemám odvahu chybí v něm hodnoty kolik čeho dát. Můžete prosím upřesnit. Děkuji

Tekutý Hydrolyzát

7. 10. 2012 13:41

Tak teď ještě skolit nějakého kance a můžu začít nakládat....:-*

rebeka rebeka

7. 10. 2012 11:35

Zdenka +++::-K díky:-):yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

7. 10. 2012 11:28

rebeka:děkuji,nezahuštuji a zeleninu nemixuji ani nepasíruji sama se rozpeče a udělá takovej hustej zoft:-p vhodná příloha je chleba ,okurky a pivo na zapití;-):-K

rebeka rebeka

7. 10. 2012 10:53

hezká divočina;-):-D:yes: a ničím pak nezahušťuješ, ani zeleninu nemixuješ, nepasíruješ;-):-? a jaká je vhodná příloha:-? F.B.I. hadra:-8:-S:-D:-D:-D;-)

Zdenka +++ Zdenka +++

7. 10. 2012 09:54

1974andrea:ano bez vína a bez mořidla maso se dává do lednice a zatěžká a tim se maso lísuje,je potřeba se asi po třech dnech podívat zda maso pustilo štávu pokud né tak podlít převařenou vychlazenou osolenou vodou, solit opět podle potřeby maso se oplachuje jen před nakládáním po naložení už se neoplachuje jen v případě kdyby to bylo hodně slané . To je v pořádku jen se ptejte.:-Ksnad jsem to napsala k pochopení

1974andrea 1974andrea

7. 10. 2012 09:36

Zdenka +++:Takže úplně nasucho bez vína nebo mořidla? A maso se neoplachuje, když se jde péct? To je otázek, co:-D

Zdenka +++ Zdenka +++

7. 10. 2012 09:33

1974andrea:asi na 3kg masa hrst soli a 6 stroužků česneku, česnek se nalisuje a promíchá se solí a jednotlivé kousky masa tim potíráme a dáme do nádoby na spod větší kousky nahoru menší a do lednice:-K

1974andrea 1974andrea

7. 10. 2012 09:28

Zdeni na jaké množství masa kolik soli a česneku? A musí být maso v lednici?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený divočák divočak recepty recepty z divočáka pečený divočák recepty pečený divočák na zelenine divočák recept pečeně z divočaka recepty divočák divočák pečený divočak pečeně z divočáka recept jak naložit maso z divočáka pečené maso z divočáka pečený divočák na česneku divočák na zelenině recept na divočáka naložení divočáka maso z divočáka recepty recept na pečeneho divočaka pečený divočák recept

Suroviny: maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sádlo, slanina, maso

TopRecepty.cz

Pečený divočák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLMr