Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba bez práce

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5minut + kynutí 8-12hod. + 45minut pečení

5minut + kynutí 8-12hod. + 45minut pečení

18. 10. 2012 18:13

Suroviny

Porce: dost

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 524 kJ / 2 754 kcal
Bílkoviny88,75 g
Tuky15,88 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,00 g
Sacharidy551,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

18. 4. 2022 20:15

Pridala som aj slnečnicové, ľanové aj tekvicové semienka.

Hana

15. 11. 2017 20:35

VerkaZabka:
Já po upečení chleba přikryji utěrkou a než vychladne, tak je měkký. Tak to dělám i s jiným pečivem (buchty, kaiserky, housky, koláče a pod.). A nemusím chleba potírat vodou ani před pečením, ani po upečení.
Hana

Focus2002 Focus2002

13. 7. 2017 16:21

Kapitalisto!

paja

16. 1. 2017 22:10

Aby kůrka nebyla tak tvrdá, ihned po upečení pomazat chléb vodou - stylem, co se do něj vleze, ale přiměřeně, přiměřeně. Já k tomu používám rozprašovač. Po navlhčení chleba přikrývám utěrkou. A je vyřešeno.:yes:

Punčochářová

18. 8. 2016 17:04

Nejlépe na víkend upéci , pak zkusit ještě chleba " KLUCI V AKCI " s pivem , už nedělám jiný . Mají dva druhy , ještě s olivami a klobásami . Doporučuji , zkuste ,pak mi řeknete ..........:-K:-K

Zdenka1

17. 7. 2014 18:37

Přidávám foto a bodík:yes::-p

simona

11. 2. 2014 09:46

52mančikova@seznam.czpokud máte tvrdou kůrku tak než dáte chleba péct tak ho potřete slanou vodou a po upečení když je ještě vřelí tak zas

VerkaZabka VerkaZabka

10. 2. 2014 19:51

Tak chlebík upečený a hned během pár minut i spapaný!!! :-D Chuťově VYNIKAJÍCÍ!!!!!! :-p :yes: :-p :yes: :-p :yes: Jen malá malilinkatá výtka: je dosti tvrdá kůrka. Když jsem ho krájela, měla jsem co dělat. Pokud máte někdo na to nějaký fígl, tak sem s ním!!! :yes:

casino casino

20. 1. 2014 23:37

Marťas:
...já to dělám stejně:yes:
Papír protáhnu vodou, vyždímám, vložím na chvilku mezi dva hluboké talíře (tím papír vytvaruju) pak na něj na tom talíři přendám těsto, nechám chvilku vykynout a těsně před tím, než to dám do vřelého hrnce, tak těsto dekoruju semínky a udělám do něj zářezy nožem...

Marťas

20. 1. 2014 23:23

Opravdu je výborný . Jen malá rada - aby se těsto dobře dávalo do vyhřáté mísy nebo pekáče , nechávám těsto kynout na pečícím papíru a potom i s papírem přendám do mísy a už jen peču . Neušpinite si ručičky a dobře se těsto přendává . ;-):yes:

ellen

28. 3. 2013 21:15

Tento chleba peču pravidelně, je moc dobrý, ale na můj vkus má dost tvrdou kůrku. Nevíte někdo, jak docílit vláčnější kůrky? Díky.

Katali

15. 3. 2013 10:00

Andrea: já používám klasickou zapékací mísu, která je např. na zapékané těstoviny a podobně. Těsto není úplně studené (má pokojovou teplotu) bo kynulo na teplém místě, my máme vyhřívanou podlahu tak ho mívám položené na ní.

Andrea

12. 3. 2013 14:02

Tak pokud půl hodiny zahřívat mísu i s víkem, předpokládám, že jde o Jenské sklo a šupnu tam něco chladnějšího, tak to rupne, jestli ne už u toho zahřívání:-8:-D
30+15=45 :-O ne 320:-D

borovec borovec

12. 3. 2013 13:36

Nadja: krásný překlep v receptu :-D 320minut péct :-D

Nadja Nadja

28. 2. 2013 02:44

Katali: rcp máš zařazen v kategorii "Domácí pekárna" - co na tom děláš v pekárně? :-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba bez kynutí chleba bez kynuti domácí chléb bez kynutí jenské sklo chléb bez kynutí recept na chleba bez kynutí chleba bez mísení chleba 12 hodin chléb bez mísení chleba za 12 hodin top recepty chleba top recepty chleba čím pomazat chleba chléb kynutý 12 hodin jednoduchý domácí chléb bez kynutí domácí chléb kynutý 12 hodin pečení chleba ve skle domácí chleba bez práce pečení chleba jenské sklo domácí chléb bez mísení

Suroviny: mouka hladká, sůl, kmín celý, droždí sušené, voda

TopRecepty.cz

Chleba bez práce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O69g