Hrnkový perník se špaldovou moukou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 662 kJ / 4 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
Tuky | 148,90 g |
Vláknina | 34,10 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 622,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2016 10:18
stalo by se něco, kdybych perník udělala jen ze špaldové mouky?
26. 5. 2013 19:10
já přidala mrkvičku:))toprecepty.cz
9. 11. 2012 08:04
Včera jsem ho dělala a přidala jsem do těsta vlašské oříšky, doporučuji :))
8. 11. 2012 10:45
+
8. 11. 2012 05:29
7. 11. 2012 19:35
7. 11. 2012 19:23
Adél, krásná bábovička.. špaldovku mám ráda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 25 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 47 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: špaldová mouka hladká recepty perníčky ze špaldové mouky perník z hladké mouky špaldová mouka recepty recepty ze špaldové mouky jablečný perník hrnkový jednoduchý hrnkový perník makovník ze špaldové mouky špaldova mouka-recepty perníková buchta ze špaldové mouky spaldovy pernik s jablky recepty perník hrnkový vaření ze špaldové mouky hrnkový perník recept buchta ze špaldové mouky špaldová mouka hladká - recepty hrnkovy pernik tvarohova babovka se spaldovou moukou recepty špaldová mouka buchta se spaldovou moukou
Suroviny: mouka hladká, mouka špaldová hrubá, cukr třtinový, prášek do perníku, vejce, olej, mléko, kakao holandské, kokos, sůl
Hrnkový perník se špaldovou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YPY
7 názorů