Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí trubičky

Kdo by nemiloval kremrole? Křupavé trubičky z listového těsta plněné nadýchaným sněhovým krémem jsou perfektní na každou oslavu. Přípravy se nemusíte bát, s naším receptem je zvládnete jako nic.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 11. 2008 15:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 105 kJ / 2 893 kcal
Bílkoviny29,90 g
Tuky140,10 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 423 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy375,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Věrka

4. 5. 2015 20:22

indulina28: Moc prosím o recept na křehké trubičky(kremrole) které se v puse rozplývají..Děkuji moc
:-))

Jiruna

2. 10. 2014 21:31

Stana:Díky za radu,zkusím ten sníh také tak.Dělám je,protože je moje děti a vnoučata zbožňují,ale často se mi stává,že druhý den sníh teče.To mám pak vztek.Šlehám ho v páře dlouho,až se dělají hrudky a stejně teče.Takto by to mohlo být lepší.

Jiruna

2. 10. 2014 21:26

Stana:Díky za radu,zkusím ten sníh také tak.Dělám je,protože je moje děti a vnoučata zbožňují,ale často se mi stává,že druhý den sníh teče.To mám pak vztek.Šlehám ho v páře dlouho,až se dělají hrudky a stejně teče.Takto by to mohlo být lepší.

Stana

10. 10. 2012 11:30

Poradim Vam jak upect skoro tak dobre trubicky jako z doma udelaneho listoveho testa uz jsem jich napekla tisice a kazdemu kdo ochutnal,myslel ze jsou z doma udelaneho testa.Zasadne kupuji listove testo v coop nebo jednote pod nazvem Varoma mrazene z jednoho balicku 2platu udelam cca28trubicek,zalezi jak velke mate trubicky,ja mam 4velikosti,tak zalezi,ktere zrovna motam.Platy prepulim tzn,mam4ctverecky,ktere rozvalim a radylkem udelam 7prouzku,ktere namotam na trubicky ,ktere prvne potru olejem,a po namotani potru rozslehanym vajickem krasne se lesknou a tocim je od uzsiho okraje k silnejsimu a moc neutahujte,pekne vyskoci jeste teple sundam,tuknu uzsim koncem o plech a temer sama spadne musi byt,ale dobre propecena ja pecu na 22ostupnu pri zapnutem vetraku,plnim snehem na 150gramu tj.5bilku usleham dotuha,pak zasleham 120gr,jemneho cukru pisek dotuha dam stranou a svarim 240gr.cukru ,ktery zaliji studenou vodou a varim do husteho sirupu zkuste udelat dratkem bublinu a hned teple zaslehavam do predem uslehanych bilku s cukrem chvili sleham ne do studena vlaznym snehem plnim upecene kremrole a nikdy se mi nestalo ze by mi vytekl nejaky cukr zkuste a napiste,jaky byl uspech,mja pecu kremrole kazdy tyden nekdy i 2krat dnes jsem jich pekla 170 dobrou chut a velky uspech

holi

15. 5. 2012 17:52

dobrý den mám tutéž otázku kolik je trubiček z jedné dávky:-?:-?:-? moc děkuji

Jana

15. 5. 2012 17:47

můžu poprosit kolik je z téhle dávky trubiček?? moc děkuji :-) a tento recept určitě vyskouším:yes::-K

jarča

16. 2. 2012 15:11

Holky,prosím vás,jak široké pruhy se krájí a jak na vysoko?Mám péct mini (7cm) trubičky,tak ať to nezbabrám.Ještě bych potřebovala vědět,jestli se sundávají za tepla,nebo až když vychladnou? Na kolik pečete a jak dlouho?

brundik2002

20. 10. 2011 20:41

super upečeno a málem i snědeno, zítra se chystám na další várku:-);-)

marunda marunda

15. 10. 2011 13:00

máš úžasnou fotku. Ty trubičky už nemusím něčím mazat? Půjdou pak sundat i za tepla, abych na ně mohla zase balit další, nebo musím počkat, až vychladnou? Díky moc a určitě zkusím:yes:

hjk

6. 9. 2011 20:01

Jak děláte ten sníh? Já ho šlehala, až se začal odlepovat od stěn a byly v něm hrudky jak hrom:-S:no:

mamkapavla mamkapavla

2. 5. 2011 20:21

Dostala jsem chuť na kremrole:-p a pak máme být hubený;-):-))
Posílám bodíček za tento recept a za krásné kremrolky, určitě je vyzkouším, až si koupím formičky:-K

Dana61

20. 12. 2010 15:14

Sindy - máš je přímo božské

makynkaa

20. 12. 2010 11:57

Ráda bych věděla,jestli tyto trubičky jsou taky tak křehké,jako z domácího těsta .Jaké jsou?díky ;-)

marcelkas

19. 12. 2010 14:32

Prosím vás, napište mi někdo, jak dlouho vydrží takové kremrolky poživatelné!! Když si koupím v krámu nějakou, tak druhý den je už taková jetá. Co tyto? Musí se tady fofrem zbaštit? Nebo to vydrží, ...

Jenny

17. 12. 2010 22:32

páni,ty jsou...:yes:+:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sněhové trubičky trubičky recept sníh do trubiček sněhové trubičky recept domácí těsto na trubičky trubičky recept na trubičky domaci listove testo na trubicky sníh do kremrolí domácí kremrole domácí kremrole recept recepty na trubičky sníh na trubičky trubičky na kremrole kremrole plněné sněhem trubičky sněhové snih do trubicek recept trubičky se sněhem trubičky plněné sněhem recepty trubičky

Suroviny: těsto listové, bílek, cukr krystal

TopRecepty.cz

Domácí trubičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZV3