Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Atajef - plnene arabske livanecky

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 11. 2012 20:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie23 064 kJ / 5 513 kcal
Bílkoviny174,80 g
Tuky202,10 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy727,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 200 ml

Na smazeni lze pouzit formu na volska oka o prumeru 10 cm.

Plnene livanecky je mozne pred smazenim ci pecenim skladovat v mrazaku a dle potreby kdykoliv pouzit. Pred konecnou upravou se nerozmrazuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 11. 2023 20:00

bofinka: Už pochopila!!!!:-D:-D:-D:-D Karamel mňam! ;-)

bofinka

8. 11. 2023 19:47

Veronika.Hrozna: V naplni orechove se pri druhem smazeni stane z cukru lehky karamel a orechy podrzi pospolu ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 11. 2023 18:53

bofinka: Jsme se nepochopili , ta tvarohová má mléko, ta je O.K., ale ta ořechová je jen cukr, skořice a ořechy, když to smícháš, je to suchá směs, to tam musíš jen nasypat lžičkou a přehnout a v oleji, ten cukr zůstane křupavý, myslím....

bofinka

8. 11. 2023 09:20

Veronika.Hrozna: Vsak taky proto jsou 2x smazene. Nejprve je smazis jen z jedne strany, nechas vychladnout a pak naplnis na onu nepecenou stranu, prehnes a znovu smazis (nebo dopeces v troube)
www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=atayef%20recipe&mid=5532C7E507C4086C9EC05532C7E507C4086C9EC0&ajaxhist=0

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

7. 11. 2023 22:54

magdalenka: Zarazila me ta orechova napln orechy,skorice a cukr.Dal nic?Vzdyt by to bylo suche a padalo z tech placek,ze ano? Neco chybi, v cem se ten cukr rozpusti.

magdalenka magdalenka

7. 11. 2023 21:52

Musia byť skvele...

danielle72 danielle72

30. 6. 2013 11:36

Toto na mě vykouklo v náhodných a nemohu než dát bod č. 39;-):-K:-K:-K:yes:

aaadobromila

27. 11. 2012 12:58

Aisho, Tvé recepty jsou parádní a hlavně fotky jsou zde velkou konkurencí pro některé...parádní!!

pipre pipre

18. 11. 2012 20:35

Výborný recept a parádní fotka:yes::yes:+

tejaja tejaja

16. 11. 2012 20:43

Krásne a výborné lievance, fakt si bod zaslúžia:yes:

rebeka rebeka

16. 11. 2012 18:00

very nice... úúúžasné:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

savlinka savlinka

16. 11. 2012 17:11

NO hned bych jela ochutnat;-):yes::yes::yes:

jirholu jirholu

16. 11. 2012 15:04

Další z Tvých zajímavých a pěkných receptů :-O:-p:yes:

katyvypl

16. 11. 2012 14:03

Tomu říkám kuchařský skvost! :-O:yes::yes::yes: Bodík je samozřejmostí. ;-)

maris maris

16. 11. 2012 10:55

Krásný recept i fotky:yes::-):-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: livanecky politi cuketové náplně do pita chleba silikonová forma na lívanečky - recepty arabske buchty recepty z jinych zemi recept na arabské dobroty z jinych zemi recepty testo na livanecky ababske kroupy livanecký

Suroviny: mouka hladká, mléko, voda, cukr, droždí sušené, prášek do pečiva, ořechy vlašské, cukr, skořice, tvaroh, žloutek, cukr vanilkový, cukr, mléko, sirup javorový

TopRecepty.cz

Atajef - plnene arabske livanecky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7qX