Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 65 min

105 min (40 min příprava + 65 min tepelná úprava)

21. 11. 2012 09:30

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 838 kJ / 4 024 kcal
Bílkoviny143,10 g
Tuky195,05 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,86 g
Sacharidy421,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přípravek Dr.Oetker Käsekuchen Hilfe je k dostání bohužel jen v Německu, ale nelitujte pár centů na jeho zakoupení, stojí to opravdu za to. Käsekuchen prodávají v každé německé pekárně a kavárně a je to velmi lahodný zákusek k odpolední kávě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

22. 11. 2012 07:09

ivulinka: V každém případě tenhle koláč je klasika a umí ho báječně. Oni si potrpí na odpolední "Kaffee und Kuchen", nikoliv dortíčky ke kafi, ale právě nejrůznější koláče a řezy. Skvělý je také drážďanský "Eierschecke", to je tvarohový koláč, který má nahoře ještě krémovou vrstvu. Až někdy pojedete do Míšně, dejte si ho v kavárně v Muzeu porcelánu. A k tomu kávičku v pravém míšeňském cibuláku.;-)

ivulinka ivulinka

21. 11. 2012 22:09

Němci asi ví co je dobrého:yes:

Dajda Dajda

21. 11. 2012 16:12

katyvypl: Je to krémový prášek na bázi škrobu, mléčného cukru a aromatu. Více se vyčíst nedá.

katyvypl

21. 11. 2012 15:12

Můžu poprosit o přepis složení toho balíčku Dr.Oetker? Docela by mě zajímalo, co v tom mají. ;-):-D

Irrena Irrena

21. 11. 2012 15:09

Recept znám a opravdu se tam dává méně tučný tvaroh;-);-)Je to dobrota, proto dávám bodík:yes:

Dajda Dajda

21. 11. 2012 12:00

chocolate: Je to překvapivé, ale podle návodu na přípravku se má dávat tvaroh méně tučný, taky jsem byla zvyklá v náplni tohoto druhu spíše na tučnější. Můj favorit je jihočeský polotučný.

Zlatý klas by se nepochybně hodil, ale já ho vůbec neznám, nikdy jsem s ním nevařila. Pak bych ale přidala více na vanilce, mám ráda intenzívnější vanilkovou chuť. :-p

chocolate chocolate

21. 11. 2012 11:35

Dajdi, tvaroh má být méně tučný?Jen se ptám, ptž mám zafixováno, že do podobných náplní platí spíše opačné pravidlo.
Jinak moc hezký recept:yes:.
http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_me...
Po prostudování si myslím, že by to možná šlo nahradit Zlatým klasem.

Dajda Dajda

21. 11. 2012 09:50

alena.kyp: Alenko, díky, už jsem to taky zjistila a napravila. :-//

alena.kyp alena.kyp

21. 11. 2012 09:42

Dajdo, oprav si postup při přípravě náplně, máš tam zmatky:-O;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drazdansky kolac německý recept kässekuchen nemecke recepty recepty německy německy koláč s tvarohem německý tvarohový dort kessekuchen pravý tvarožník tvarohový koláč recept německy kesekuchen drážďanský tvarohový koláč nemecky kasekuchen německýtvarohový koláč keše kuchen kaese kuchen kaesekuchen tvarohovy kolac kasekuchen německé tvarohové řezy

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, prášek do pečiva, vejce, máslo, náplň tvarohová, tvaroh plnotučný, vejce, cukr, cukr vanilkový, kůra citronová, mléko,

TopRecepty.cz

Käsekuchen - "pravý" německý tvarohový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XpGv