Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z ovesných vloček

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min +chlazení kaše

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, +chlazení kaše)

5. 11. 2008 15:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie8 068 kJ / 1 928 kcal
Bílkoviny46,16 g
Tuky108,73 g
Vláknina30,70 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,21 g
Sacharidy177,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dannulka

8. 3. 2024 14:03

přidala jsem česnek a majoránku :)

tejaja tejaja

15. 6. 2020 12:37

Marie Svarcova: Ďakujem za vyskúšanie, ten cesnak a mojoránka nie sú na škodu, ale na úžitok. ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 6. 2020 11:14

:yes::yes: přidala jsem ještě česnek a majoránku - super :-K

tejaja tejaja

18. 7. 2017 21:00

jemmy: Ďakujem, som rada, že chutilo. My tieto vločkové fašírky milujeme. :-K

jemmy

18. 7. 2017 19:13

Dnes jsme meli k obedu s bramborovou kasi a celerovym salatem,moc jsme si pochutnali,opravdu vyborne jidelko:-K:yes:

tejaja tejaja

27. 12. 2016 08:37

Bertas: Ďakujem:-K Som rada, že chutilo.;-)

Bertas

23. 12. 2016 18:38

No musím říct, že ikdyž jsem masovej, tohle mě dost překvapilo. Výborný karboše! :yes: :yes:

Kudrnka

19. 2. 2014 18:27

:-)Top recepty

tejaja tejaja

14. 3. 2010 18:04

Čapla som to medzi "Ostatní", vyhovuje ? ;-)

Mareritt Mareritt

14. 3. 2010 14:48

slanina není maso? :-O

cicak

16. 5. 2009 21:52

super recept, moc nam chutnalo, manzel si k tomu dal pro oziveni helmansku s krenem a rajcaty

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2008 22:17

Terezko, i já blbnu a stárnu, vždyť je to v receptě napsané ten poměr, jsem fakt asi mdlého rozumu:-( Promiň!!!!

tejaja tejaja

5. 11. 2008 19:54

Janka, podľa toho, akí ste jedáci, ale keďže k tomu dáš zemiakovú kašu, tak snáď po 2 fašírky by stačilo. To množstvo, ktoré je uvedené by malo stačiť. Ja to robím tak, že lejem vodu od oka a vločky vsypávam tiež tak. Ono keď varíš tie vločky, oni hustnú veľmi rýchlo, takže vidíš, či netreba ešte vločky dosypať. Kaša musí byť skutočne hustá. Treba miešať, aby to neprihorelo. K mletému mäsu môžeš kľudne pridať, miekto zykne miešať v pomere 1:1. Ale poviem vám dievčatá, že chuť je veľmi podobná mäsu.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2008 17:48

Já jsem ještě nikdy mimo v polévce nevařila vločky, tak prosím o radu. Terezko, kolik vody a kolik vloček-řekněme pro 3- 4 lidi na oběd? Já bych to moc ráda zkusila, taky by nebylo od věci přidat možná k mletému masu, nebo ne?:-/

Paprika Paprika

5. 11. 2008 16:12

Fašírky - to zní hezky.:-) A recept mi opět vhání sliny do pusy, i když právě dojedla. :-p Určitě je zkusím. Nevím, co na to řekne zbytek rodiny - jak není maso ... ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ovesne vločky recepty ovesne vločky recept karbanátky ovesné karbenátky karbanátky s ovesnými vločkami pražené ovesné vločky recepty ovesné vločky karbanátky recepty ovesne vlocky ovesné vločky karbenátky karbenátky maso a vločky vločkove karbenatky vločkové karbanátky ovesné vločky recept prazene ovesne vlocky recepty na ovesné vločky vločky recepty vločky recept karbanátek z vloček karbenátky ovesné žitné vločky recept

Suroviny: vločky ovesné, voda, vejce, cibule, slanina, sůl, pepř černý, strouhanka

TopRecepty.cz

Karbanátky z ovesných vloček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G625