Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová tyrolská játra

Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský nádech, připravte jako přílohu špecle.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 75 min

100 min (25 min příprava + 75 min tepelná úprava)

16. 12. 2012 15:06

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 207 kJ / 1 962 kcal
Bílkoviny219,71 g
Tuky76,12 g
Vláknina20,35 g
Cholesterol 3,14 g
Sodík 1,43 g
Sůl3,99 g
Sacharidy90,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 5. 2022 07:39

:-)<3:yes::yes::-K

janatka janatka

27. 5. 2015 14:03

:-pMoc jsme si pochutnali!!!Manžel i talíř vylízal.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2014 13:16

Skvělé!! Já jsem zatím dělala jen z hovězích jater, tohle bylo lepší;-). Přidávám foto:-)

nofrona

21. 12. 2012 20:19

Veronika.Hrozna:Díky:-K, pak napiš jak chutnalo;-), nám moc:-p.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 12. 2012 20:08

Už se mi sbíhají sliny ! Realizace bude, už je v oblíbených ! Musí to být mňamka ! :-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

nofrona

18. 12. 2012 19:29

Ivana79: Děkuji moc za pěknou fotečku:-K:yes:
Jsem ráda, že chutnalo:-)

nofrona

18. 12. 2012 19:28

1974andrea:Andry, jo, jo vepřová;-), ono se to musí hlídat, jak je dusím tak po chvilkách do nich dloubnu a jak neteče krev tak hned ven, jinak jsou jak podrážka.
Tak pokud je máš tužší tak je tam máš dlouho;-).
Přeji hodně štěstí a ať se povede:-K:-)

Ivana79 Ivana79

18. 12. 2012 17:02

Nemám to také pekné ako ty:-/ale moc nám chutilo:-p:yes:+14

1974andrea 1974andrea

18. 12. 2012 09:25

Markét, ty jsi použila vepřová játra? Jak je dlouho dusíš? Já s nimi nemám dobrou zkušenost, mám je vždycky taková tužší. Nevím, jestli je dělám dlouho nebo málo:-S Proto radši používám kuřecí, ta jsou měkká hned. Ale vepřová mám ještě v mrazáku;-)

nofrona

17. 12. 2012 19:42

Díky:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 12. 2012 13:35

Markétko,chutné a povedené jídlo:-p:yes:Ta omáčka je taková hlaďounká,prostě paráda:-K:-*

rozmarynaH rozmarynaH

17. 12. 2012 11:18

Recept se mi líbí, omáčka je taková hedvábná a určitě moc chutná. :yes:

Dana61

17. 12. 2012 10:59

játra vypadají úžasně:yes::-D udělám rodině, já je bohužel nemůžu

suslajda suslajda

17. 12. 2012 09:14

:-p:-p:yes::yes:+11

jarka skrobakova

16. 12. 2012 22:45

:yes::yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprová játra játra po tyrolsku tyrolská játra vepřová játra recepty vaříme játra veprove jatra játra recept vaříme-játra recepty na vepřové játra tyrolske jatra vepřová játra recept játra recepty vaříme z jater recepty z vepřových jater vepřové játra recepty jak dlouho vaříme játra vaříme vepřová játra cena vepřových jater vepř.játra jak dlouho dusíme játra

Suroviny: játra vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, sádlo, mléko, vývar masový, pepř mletý, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Vepřová tyrolská játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zr7J