Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí kečup podle časopisu gurmet

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

19. 12. 2012 00:48

Suroviny

Porce: 5 - 6 zavařovacích sklenic

Nutriční hodnoty

Energie5 242 kJ / 1 253 kcal
Bílkoviny28,13 g
Tuky8,69 g
Vláknina56,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,99 g
Sůl32,00 g
Sacharidy237,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tip : Pikantnost kečupu se upravuje počtem feferonek , dejte si jich tam každý podle své chuti

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

blade2peter

26. 4. 2017 11:53

To právě nevím , nikde jsem konzervační přípravek nenašel tak jsem ho tam ani nedal , není potřeba

Suzzie

26. 4. 2017 10:54

PROSÍM, co je mysleno konzervacnim pripravkem? nejaky konkretni nazev by nebyl? ;-)

Ivana79 Ivana79

19. 8. 2013 17:38

Kečup je mooooc dobrý :-p ale usúdila som,že cukru malo byť 200 a nie 20 g :-O Pridám fotky...a dávam +4:yes:

Ivana79 Ivana79

14. 8. 2013 14:49

Tak rajčiny mám obraté a zajtra sa chystám na tento kečup ;-) Som zvedavá,vyzerá dobre :-p

blade2peter

19. 12. 2012 21:19

To teda je !!! Doporučuji

Dajda Dajda

19. 12. 2012 09:48

To musí být dobré:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: časopis gurmán gurmet kniha receptů kniha receptů gurmet palivy kečup recept gurmán časopis domaci kečup časopis gurmet.cz domácí kečup bez cukru kecup gurman recepty časopis gurmán recepty kecup s dekem gurmet on line časopis gurnet časopis recepty domaci děcký kečup recepty domácí pálivý kečup palivy kecup recepty recepty i.gurmet labužník domácí kečup domácí kečup gurmán

Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená, jablko, cibule, ocet, cukr krystal, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření hřebíček, skořice celá, bobkový list, feferonka, sůl, konzervační přípravek

TopRecepty.cz

Domácí kečup podle časopisu gurmet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gMl6