Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 112 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,39 g |
Tuky | 126,86 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 58,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2013 11:46
2. 1. 2013 15:43
2. 1. 2013 15:34
2. 1. 2013 15:29
2. 1. 2013 15:18
2. 1. 2013 14:20
No a jako přílohu mám bulgur a rýži, neb mi zbyly, mamka bude mít brambor. Kažopádně díky za skvělý recept a ukládám. Přidám s dovolením fotky.
2. 1. 2013 11:13
2. 1. 2013 07:15
2. 1. 2013 05:40
2. 1. 2013 05:38
2. 1. 2013 05:22
1. 1. 2013 19:46
1. 1. 2013 19:14
1. 1. 2013 17:29
1. 1. 2013 17:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 13 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 23 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 27 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka pohlreicha líčka na česneku hovězí na rozmarýnu hovezi licka v papinaku telecí líčka na cesneku hov. líčka na víně hov.líčka hov.líčka na víně hov lička na vině hovězí líčka apetit hovězí lička na víně-recept dušená hovězí líčka hovězí licka hovězí líčka na víně hovezi na vine a rozmarynu líčka v papináku dušené hovězí na česneku dušené hovězí podle pohlreicha hovězí na červeném víně hovězí na česneku podle pohlreicha
Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, bujón hovězí
Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DWXB
22 názorů