Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 948 kJ / 1 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,71 g |
Tuky | 93,27 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 178,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příloha šťouchané brambory.
Dneska to byla premiéra.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 17:56
Vyhrála jsem bažanta v tombole..letím koupit ingredience a jdu ho udělat..tento receptík se mi moc líbí
12. 2. 2013 15:56
I enjoy the efforts you have put in this, regards for all the great content
8. 1. 2013 11:30
senky:
Anna Kocikova:děkuji
Anna Kocikova:děkuji
7. 1. 2013 21:32
Hani, velice zajímavá nádivka Bažanta jsem kdysi, jako mladá holka jedla, ale moc nás nenadchnul, musím vyzkoušet a snad změním názor
7. 1. 2013 20:37
Haničko,vypadá to báječněKrásně jsi to připravila
6. 1. 2013 17:21
Jana Remkova:taky bych si dala repete, Jani měla jsem štěstí toho bažanta dostala sousedka, ona je sama tak mi ho dala. Jedla jsem ho poprvé a byla to dobrota
6. 1. 2013 17:17
fb.lib: vem jich víc!!
6. 1. 2013 17:11
fb.lib:děkuji příloha šťouchané brambory s petrželkou a smaženou cibulkou
6. 1. 2013 17:08
Chybí recept na přílohu,pastva né jen pro oči ale i pro pusu.Kdyby to šlo dal bych i 10 bodů.Luxus,za týden jedu na chalupu na bažanti.+1
6. 1. 2013 13:52
Všem ještě jednou děkuji
6. 1. 2013 10:22
To bych velmi ráda ochutnala, vypadá to báječně.
5. 1. 2013 18:18
Hani, máš to krásné
5. 1. 2013 16:46
bažanta dělávám jen s brusinkovou nádivkou, zkusím tam příště přidat i ta jablka
5. 1. 2013 16:06
Děkuji všem za komentíky
5. 1. 2013 15:55
Šušli, naozaj krásny recept!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 12 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 55 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: nadivka do bazanta bažant recept pečený bažant pečený bažant s jablky bažant s jablky recept na bažanta recepty na bažanta bazant recepty brusinková nádivka recept na pečeného bažanta bažant s nádivkou pečený bažant recepty recepty z bažanta recept bazant bažant s brusinkami bažant pečený s jablky pečení bažanta oběd z bažanta pečený bažant recept nadivka s brusinkami
Suroviny: bažant, slanina anglická, máslo, sůl, pepř mletý, jablko, brusinky sušené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, víno červené suché, koření hřebíček, rohlík, vejce
Pečený bažant s jablečno-brusinkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWLy
25 názorů