Estonský kringel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 836 kJ / 4 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,63 g |
Tuky | 154,20 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 823 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 613,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Maminčiny recepty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2014 15:04
19. 2. 2014 17:32
18. 1. 2014 21:24
13. 11. 2013 12:05
28. 10. 2013 19:40
12. 8. 2013 19:49
19. 6. 2013 10:11
S těstem se pracuje dobře, pěkně se zpracovává, vyválí, smotá a rozkrojí. Pěkně nakynulý a právě v troubě je v poslední fázi "výroby". Děkuji za recept - doporučuji!
8. 6. 2013 13:24
19. 5. 2013 08:45
19. 2. 2013 13:22
4. 2. 2013 08:48
4. 2. 2013 08:40
14. 1. 2013 22:22
1 věnec 1822,5 kcal, počítám, že ze čtvrtky budou tak tři plátky, jeden tedy bude mít cca 152 kcal.
14. 1. 2013 19:20
PS: a oba recepty se nepatrně, ale jen velmi nepatrně liší v množství surovin do náplně
11. 1. 2013 23:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 8 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 3 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: estonský tringel kryngel kringel recept video estonský koláč maminčiny recepty - estonský kringel estonský trdelník tringelt trdelník estonský krigel estonsky kryngel estonsky tringelt kringel postup estonsky estonský kriegel tringel kringel náplně brýdová kringel kolač kringel kriegel recept estonský kringel brydová kringel koláč recepty
Suroviny: mléko, žloutek, máslo, cukr, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, cukr krupice, skořice, máslo
Estonský kringel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXyY
41 názorů