Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paštika (játrový hřbet)

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 11:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 264 kJ / 2 692 kcal
Bílkoviny112,32 g
Tuky241,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 786 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy18,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

19. 4. 2011 11:41

Ja som bielky vyšlahala do snehu a žĺtka vymiešala s maslom.Pridala som petržlen.vňať a je to pochúťka:-p:-p
Marti...a korenie len klasické čierne mleté;-)

Marta Marta

27. 3. 2009 19:00

Boubelindo, jaká chutnala paštika? Mně se zdá recept až příliš jednoduchý a jak tam není vyjmenované koření...tak jsem taková nedůvěřivá :-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

24. 3. 2009 16:40

Zapsáno.Fajn a bez problému. +bodík

Boubelinda

24. 3. 2009 15:31

Paštiku jsem dělala úplně poprvé, takže pořádně nevím jak má vypadat. Až vychladne tak zkusím s chlebem.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: paštika podle polreicha paštika z kuřecích jater podle polreicha srnci pastika paštika z divočáka recept paštika z divočáka paštika pastika recept forma na paštiku paštika z jater divočáka jelení paštika domácí paštika z jehněčích jater jehněčí paštika recept jelení paštika recept recept na játrovou paštiku s bůčkem drůbeží paštika srnčí paštika recept domácí paštika z divočáka paštika z jeleních jater recept na paštiku kuřecí paštika se šlehačkou

Suroviny: játra vepřová, vejce, olej, šlehačka, sůl, vegeta

TopRecepty.cz

Paštika (játrový hřbet)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/007