Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z chleba

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

22. 1. 2013 19:59

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Jako přílohu můžeme zvolit vše co nám chutná.

* Do směsi můžeme také přidat na kostky nakrájenou slaninu, salám, párky, prostě vše co máme rádi.

* Výborný recept na zpracování starého (neplesnivého) tvrdého chleba.

* Pokud máte doma "masožravce" jako já, osmahněte v (nepřepáleném)oleji, ve kterém se předtím smažilo maso, chleba tu vůni krásně natáhne a našim domácím "masožravcům" nebude tak moc vadit absence masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martina

6. 4. 2013 00:26

jarda Kadic:no ne jen na duchodce ale dokonce na nas preacujici coz je sila ale ja uz je delala pred 13.lety a sou dobre:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 1. 2013 00:31

diggisek: chápu;-) Od jisté doby mám sice friťák, ale prázdný:-)

diggisek diggisek

23. 1. 2013 23:18

aaadobromila:
psala jsem nepřepálené oleji ... u nás se řízky nedělají, ale i tak vím, že po řízkách je vždy olej přepálený ...
Jana Remková: friťák zatím v naší kuchyni nenašel místo... takže jedině pánev, ale i tak jsem měla na mysli něco lehkého jen drobného na osmahnutí ...

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2013 00:34

Moc se mi to líbí. Nedělala bych to asi ve friťáku, kde už asi je použitý olej, ale myslím, že stejně, jako mé bramboráky ze suchého chleba to nebude mít chybu. ;-):yes: Friťák je ale na to, aby se používal a dodnes to nikomu nevadilo, že;-). Takže, olej z fritézy vždy a zásadně vylít hned po prvním použití!!:-D:-D:-D:-D:-D

aaadobromila

22. 1. 2013 21:47

Zírám..nikdy bych tedy nesmažila na již použitém oleji :-//, kde jsem třeba smažila řízky.... Ten u nás jde rovnou do sběrné nádoby a pak do sběru, kam má....

jarda Kadic jarda Kadic

22. 1. 2013 21:47

Tyhle karbanátky nás důchodce čekají brzo:-)):-)):-)):-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanatky z chleba karbenatky z chleba karbanátek z chleba chlebové karbanátky karbanatky ze stareho chleba karbanátky z tvrdého chleba karbanatky s chleba chleboráky použití tvrdého chleba karbenatky s chleba recepty z chleba recept na karbanatky z chleba karbenátky z tvrdého chleba karbanátky ze suchého chleba zpracování suchého chleba řízky z tvrdého chleba chlebove karbanatky z trouby karbenatky ze sucheho chleba karbenátky ze suchého chleba recept karbenarky z chleba

Suroviny: chléb, vejce, strouhanka, cibule, česnek, bazalka čerstvá, majoránka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Karbanátky z chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4K6J