Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeládové balíčky

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2013 21:37

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Renka

4. 11. 2013 21:15

http://www.toprecepty.cz/recept/31318-marmeladove-...:-)nevypadají super,ale jsou výborné-v puse se to stejne smíchá:-D díky:yes:

srettka

23. 1. 2013 15:33

diggi, až budeš příště fotit, zkus si to dát raději na přirozené denní světlo a vypnout blesk. budeš mít určitě zřetelnější a lepší fotečku. nebo si to i nasviť světlem umělým, ale tak, abys nemusela bleskovat. to je většinou u fotek zblízka na škodu. já třeba dost často fotím v koupelně na pračce pod bodovkou,když není dostatek denního světla.
jinak bych to dala do kategorie Pro začátečníky a podkategorii to co tam máš. Začátečníci to jistě ocení a ostatní to nebude tak dráždit;-)

geibri geibri

23. 1. 2013 15:22

Betyna:Souhlasím....co to je za recept?:-( Takové šátečky jsem dělala snad už v osmi letech (jen mamka je dávala do trouby)

Betyna

23. 1. 2013 14:24

Jsou opravdu dost nepěkné. Jsou to skutečně marmeládové balíčky? Vypadají totiž stejně nepěkně jako ty pizza taštičky, jako by byly úplně stejné jen pocukrované. Taky nevidím žádný přínos receptu - zabalit trochu marmelády do listového těsta... to snad ani není recept?

lenka

23. 1. 2013 12:24

:-//:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marmeládové muffiny marmeládové taštičky marmeladové šatečky marmeladove taštičky z listoveho testa blesk.cz.recepty.merunkove tasticky jak zabalit marmeládu marmeládové muffiny recept marmeladovy satecky jak zabalit marmeladku marmeládovou taštičky marmeládove satecky z listoveho testa marmeládové buchtičky marmeládové taštičky jako cukroví jak zabalit marmeláda marmeladové tascicky testo na marmeladove tasticky marmeladové taštičky videorecepty marmeládové šátečky recept marmeládová buchtička recept na muffiny marmeladove

Suroviny: těsto listové, jahodová marmeláda, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Marmeládové balíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gXpj