Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje obložené mísy - pro inspiraci

Zdobení slaných dortů a obložených talířů je věc čistě individuální a záleží na šikovnosti a trpělivosti každého jednotlivce. Je možné využít různá tvořítka, vykrajovátka, ale hlavně je nutná fantazie.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

31. 1. 2013 13:23

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poznatek:

- vložením zeleniny do studené vody se vykrájené kytičky otvírají,

- vložením tvrdé zeleniny do osolené studené vody zelenina měkne, což je dobré při vykrajování kytiček z mrkve, kedlubny

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aertsova

10. 9. 2014 14:38

nadhera !....uz ted mam na to chut .Kazdopadne davam bodik a brzy vyzkousim

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

16. 11. 2013 16:15

;-):-O:yes::yes::yes::yes:

mira.sam

1. 2. 2013 23:27

spagetka: Přečti si laskavě po sobě svůj vlastní komentář, a pak kritizuj jiné. "Recept" jsem četl krátce po přidání Tvého prvního komentáře, a stylisticky vypadal strašně, ale věřím tomu, že to byla Tvoje práce (kritizovala jsi mezeru za čárkou, a místo toho byla čárka, první písmeno slova, mezera, a zbytek slova). A rozhodně "recept" nebyl přeřazen do kategorie ZDOBENÍ. Také v Tvém prvním komentáři chybí čárka mezi "doufala jsem že...", a slovo kategporie asi také nebude správně. Jinak prosím všechny pravidelné přispěvatelky komentářů, aby se komentáře týkali pouze receptu, a ne osobních věcí. Pokud máte kontakty na provozovatele těchto stránek, tak jim prosím doporučte zavedení rubriky s "TIPY a TRIKY k RECEPTU", kde bych se mohl dočíst čím jste daný recept vylepšily, atd. Už se mi nechce dokola číst v komentářích o Vašich alergiích, dietách, cukrovce, žaludečních vředech, apod.

jarka skrobakova

31. 1. 2013 21:00

:yes::yes:

alenice alenice

31. 1. 2013 16:50

Jana Remkova:děkuju za hezký slova. Já vím jak to myslíš :-) Jinak k tomu pravopisu-jsem zvyklá z fb psát rychle a nějaké ty písmena a tečky čárky moc nikdo neřešíme:-)) takže si dám pozor,abych tady psala co nejpřesněji;-)

spagetka spagetka

31. 1. 2013 16:41

Jana Remkova: Jani jiný než můj komentík tu není. Ty pokládáš za nervozní, že věta začíná VŽDY velkým písmenem? Název pokrmu rovněž taK, Co je u toho za nervozitu? Dyk ty to dodržuješ a autorka to uznala!!!!!!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2013 16:38

Krásné;-). Nic si nedělej z těch někdy nepříjemných komentářů;-), to přejde. Poslední dobou jsou tady holky nějak nervózní, ale to zase přejde. :-)

alenice alenice

31. 1. 2013 13:35

spagetka:ok

spagetka spagetka

31. 1. 2013 13:26

Prosím autorku, aby si zvykla psát název pokrmu tak, aby začínal velkým písmem. Nechtěla jsem to psát u každého opravovaného receptu, doufala jsem že si to autorka uvědomí a všimne si toho. Za čárkou se dává mezera. Přeřadila jsem do kategporie Zdobení.
Děkuji

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: inspirace na studene misy obložené taliře obložený talíř studená obložená mísa slavnostní studené obložené mísy obložené talíře a mísy obložené mísy recepty inspirace studene misy obložené mísy a talíře studené obložené mísy recepty studena zeleninova misa studený obložený talíř zeleninové mísy studené obložené mísy obložená zeleninová mísa studené talíře studená mísa inšpirace studene misy zeleninova mísa recept obložená zeleninová mísa

Suroviny: zelenina, salám, šunka, sýr

TopRecepty.cz

Moje obložené mísy - pro inspiraci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YXXK