Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí výpečky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 12. 2008 13:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 661 kJ / 1 592 kcal
Bílkoviny124,06 g
Tuky76,48 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy22,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

max

3. 6. 2014 21:27

parada:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 11. 2011 23:39

Určitě jsem přehlídla, Aničko, přidávám hned další!!;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 11. 2011 23:04

No teda já hledím jako Jana Remková;-)tzn jako"puk":-Dmanžel mi přinesl jehněčí maso,hledala jsem receptík a narazila jsem tady na takovou dobrotu:-p:yes:která za skoro tři roky od uveřejnění má jenom pouhý jeden bodík a komentář žádný:-OTakže Šárko,dneska bodík za príma recept:-p+2:yes:a v pondělí fotky;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí recepty jehněčí jehněčí maso recepty recepty z jehněčího masa recepty z jehněčího recepty jehněčí jehněčí recept recepty jehněčí maso recepty na jehněčí recept na jehněčí maso recept jehněčí jehneci maso recepty na jehněčí maso jehneci maso recept vepřové výpečky recept vepřové výpečky jehneci gulas jak připravit jehněčí maso jehněčí se zelím kančí výpečky

Suroviny: maso jehněčí, vývar zeleninový, citron, česnek, víno bílé, tymián, olej, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Jehněčí výpečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkl2