Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavší bagety

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 2. 2013 10:38

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 550 kJ / 2 283 kcal
Bílkoviny65,25 g
Tuky51,60 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,03 g
Sacharidy376,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto tmavší bagetky jsou lehounké, vhodné i na výrobu plněných baget.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marie23

19. 2. 2013 15:29

Holky droždí čerstvé nebo sušené??

sus:)

19. 2. 2013 15:20

Mleté lněné semínko se prodává v Drogerii DM. :-)

cathleen cathleen

19. 2. 2013 13:23

BILKOVAI: neprodává se, melu si ho, koupila jsem si kvůli tomu tříštivý Kávomlýnek Bosch MKM 6003 http://www.kasa.cz/kavomlynek-bosch-mkm-6003-cerny...

Celé semínko projde zažívacím traktem téměř beze změny, a tím, že ho pomelu, z něj tělo může více vstřebat.
A tenhle mlýnek mi, v případě potřeby, pomele i cukr a mák (potřebnou trochu, když doma dojdou mleté) nebo na něm melu - drtím zrno do různých baget nebo rohlíků (ála kornspitz).;-)

pipre pipre

19. 2. 2013 13:21

Vypadají báječně:yes::yes: Určitě je udělám:yes:+

BILKOVAI BILKOVAI

19. 2. 2013 13:09

Kde seženu mleté lněné semínko?:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2013 12:57

Pečivo je nádherné:-p:yes::-*:-KNejen tady toto nové;-)Vždycky s respektem a krapítkem závisti hledím,protože si na to netroufám:-8až na nějaké drobné vyjímky:-)

maris maris

19. 2. 2013 12:46

cathleen: vyzkouším, zdá se to jednoduché, že bych to možná zvládla i já. Já mám totiž k pečení velký respekt.;-)

cathleen cathleen

19. 2. 2013 12:36

maris::-OMaruško, s omládkem peču už....myslím, že déle, než dva roky.:-D Preferment vyzkoušej, pokud můžeš - práci nedá a o hodně zlepšuje chuť pečiva:yes:

maris maris

19. 2. 2013 12:33

Cathleen - krásné bagetky - jak jinak;-):-p:yes:+
Já se z Tebe asi picnu - ještě jsem nezrealizovala omládek a Ty už na nás tady s prefermentem / vůbec jsem netušila, že něco takového existuje /;-(:-)):-))

cathleen cathleen

19. 2. 2013 12:29

snecek19: Martino, těch 20°C je spíš málo....preferment by kynul (kvasil) déle, než těch 10-12h. Nemůžete opravdu trošku přitopit, na 22-25°C? I to malé zvýšení teploty bude poznat;-)
A děkuju za pochvalu pečiva:-8

snecek19 snecek19

19. 2. 2013 12:15

Chtěla bych se zeptat jak teplá má být ta teplá místnost ve které necháváme preferment kynout?Stačí 20 stupňů?Na víc netopíme tak ať vím jestli kvůli tomu přitopit:-D Naprosto jsem se totiž zamilovala do Vašeho pečiva a se mnou i celá rodina:yes::-p

majda 2

19. 2. 2013 12:10

Krásné bagetky,jako vždy a všechno od tebe:yes:Teď si dám pozor na přesné dodržení dávek a surovin,ale určitě tyto bagetky budou i u mě,sice ne tak krásné,nejsem taková odbornice,jen se učím a zkouším,ale o tom je celý život:-D:-K:yes::yes::yes:Musím nejdřív koupit mouky-došly:-D;-)

senky senky

19. 2. 2013 11:24

:yes::yes: lákavé, ostatně jako všechno Tvoje pečivo:yes:;-) nestíhám všechno zkoušet a v práci se mi smějí:-) ale že je zásobuju jim až tak zase moc nevadí:-D:-D:-D

suslajda suslajda

19. 2. 2013 11:20

jako vždy parádní bagetky:-K:yes::yes:

spagetka spagetka

19. 2. 2013 10:59

Chybí mi mouka, ale ukládám k velmi brzké realizaci :yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: výroba baget domácí tmavá bageta baget bageta rustikální kořen recept na bagetu jak se peče domácí bageta na chlebíčky bageta recept domácí bageta v chlebíčkové formě recepty na bagety tmava veka recept na tmavou bagetu pšeničný preferment kde seženu lněné semínko domácí bagety na chlebíčky kombageta domaci bagety z tmave mohky recept na baget bageta bagetky s prefermentem vyrob si domabagetu

Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, cukr, olej, sůl, semínka lněná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí

TopRecepty.cz

Tmavší bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YXKA