Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolajda

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby namáčení fazolí

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby namáčení fazolí)

18. 12. 2008 11:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 916 kJ / 1 653 kcal
Bílkoviny84,47 g
Tuky43,02 g
Vláknina52,18 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy206,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

28. 2. 2024 17:43

cathleen: polievka zemiaková, fazuľová, z fazuľových luskov , hubová- ak sú s mliekom, hovoríme im kyslé (ocot) a dávame kôpor. Ale varíme aj bez mlieka, samozrejme, trochu inak.

cathleen cathleen

28. 2. 2024 10:14

magdalenka: :-O kopr si k tomu moc představit neumím, i když mám jeho vůni velice ráda. Ale lehce kyselkavou chuť, to ano :yes::-)

magdalenka magdalenka

27. 2. 2024 15:06

U nás klasika - v zime varím s bobkovým listom, v lete dávam veľa čerstvého kôpru. Ocot až na tanieri, lebo niekto to nemá rád. Rozmaznanec.:-8

cathleen cathleen

27. 2. 2024 11:35

Marie Svarcova: je opravdu výborná :-8 a ani nevím, kde jsem recept původně vzala (mám ho napsaný ve svém starém sešitu).

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 2. 2024 09:28

:-)<3:yes::yes: jedna z nejlepších polévek :-K

JosefZeravicky

3. 12. 2020 10:54

PŘEJU PĚKNŽ DEN.
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,

marlyn

2. 2. 2010 15:34

dnes jsem vařila a je moooc dobrá:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2009 13:24

Moc dobrá obměna fazolačky, smetana polévku krásně zjemní.:yes: Přidávám fotečku a chválím plusíkem!:yes:

spagetka spagetka

18. 12. 2008 12:10

;-):-p:yes:, zkus přidat trochu libečku. Ale za takovéto polévky jsem strááášně milovaná :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česnek a ozón brambory do fazolacky recept slovenské fazolačky dort s motýlkem galerie fazolacky s uzenym bobkový list do fazolačky recept lusteninove polevky

Suroviny: fazole, pepř celý, bobkový list, česnek, brambory, mléko, smetana na vaření, olej, mouka polohrubá, paprika sušená sladká, sůl, ocet

TopRecepty.cz

Fazolajda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpgy