Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 33 026 kJ / 7 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 295,12 g |
Tuky | 273,23 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 4,23 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 30,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2017 11:18
dnes jdu na to s tím rozdílem, že mám kližku a hodím to do pomalého hrnce jsme zvědavá ...
2. 10. 2014 15:37
Dělám na šípkové marmeládě. Ale jak vidím, jde to i s rybízem.
1. 10. 2014 22:31
...podávám s ve víně marinovanými hruškami...
12. 3. 2013 17:33
to je krása
11. 3. 2013 11:45
no to pochopitelně musí být skvělé bohužel ale nemám toho divočáka tak až bude, tak bude
10. 3. 2013 11:50
Mňam
10. 3. 2013 09:54
Dělám velmi podobně, místo samotné rybízové zavařeniny používám rybíz á la brusinky a je to vynikající. Používám i do guláše Jen bych asi více rozepsala a upřesnila ten postup
9. 3. 2013 23:23
kristyna g.:
9. 3. 2013 22:44
vypada to moc pěkně, divočáka mam jestě v mražaku, takže vyzkousim :)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 9 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 33 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 51 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Do čeho se dá zabalit párek? Rady a tipy pro různé druhy oblíbené pochoutky
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z divočáka omacky z divocaka divočina recepty divočák divočak omáčka divočák recepty recepty z divočáka svíčková z divočáka omáčka na divoko oméčky z divočáka recept na omáčku z divočáka omacka na divocaka recepty na divocaka divočák na divoko recept divočak recept recept na divočinu divočák divočák s bramborovým knedlíky divočák omáčky recepty kanec s rybizovou omackou kančí na víně s rybízovou omáčkou gulas s divocaka a brusinky
Suroviny: plec vepřová, cibule, koření divočina, džem rybízová, sůl, pepř, víno červené, vývar, mouka, paprika čerstvá červená, cibule, petrželka
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJxR
9 názorů