Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tiramisu

Pravověrní zastánci italské kuchyně by jistě tento dezert pohanili, ale chutný nepečený zákusek ke kávě se bude dozajista hodit. Místo mascarpone použijete pomazánkové máslo, vyhnete se vejcím i alkoholu a přesto si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 12. 2008 19:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 897 kJ / 2 604 kcal
Bílkoviny58,10 g
Tuky19,70 g
Vláknina5,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy545,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Andulinka Andulinka

21. 8. 2013 08:55

Dobrota veliká!:-p:-8 Přepisuji do kuchařky a posílám bodíka:yes:. Díky za recept.:-K

suslajda suslajda

24. 2. 2011 14:39

Dělám stejně jen do kávy přidávám rum nemá chybu posílám bodík.:yes:

Jenny

21. 2. 2011 21:49

:yes: posílám fotky ze včerejšího odpoledne,nafotit řez se mi bohužel nepodařilo,tiramisu je vynikající...;-):yes:

maris maris

12. 2. 2011 17:08

Jani,já taky šlehám dohromady, udělá se krásný krém:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 17:07

Rebi, jo? tak zkusím!! Máš mne na svědomí!!:-)):-D

rebeka rebeka

12. 2. 2011 17:06

Remčo:-K:-Kušlehá,neboj;-):yes:já dám do šlehače máslo,tekutou šlehačku a máš vidět ten fofr:-D:-Da ta pevnost:-8:yes::-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 17:04

Já čtu a čtu snad všechna tiramisu, co tady máme. Už jsem to taky dělala a nejednou, ale zaboha si nevzpomenu, jestli ty šlehačky mám vyšlehat zvlášť a pak přidat pom. másla?:-/ Není to snad ani v jednom receptu řečeno. Nějak se mi nechce věřit, že se mi šlehačka ušlehá dohusta s těmi másly! Víte někdo jak na to?:-O

Lasicka 27 Lasicka 27

8. 12. 2009 16:45

Právě se mi chladí v ledničce,už se mi sbíhají sliny:-)):yes:

Sodovka Sodovka

25. 8. 2009 19:29

Mám úplně stejný recept tzv. Tiramisu po česku. Piškoty namáčím v oslazené, silné kávě s rumem. Nevím, ale mně krém krásně ztuhne. Jenom dávám míň cukru. V původním receptu bylo 200g cukru, ale krém byl příšerně sladký. Doopravdy moc. Teď dávám 140 g cukru a i tak to bohatě stačí. Posílám bodíka.:yes:

vybusna vybusna

25. 8. 2009 09:48

mozno...to ma nenapadlo

Paprika Paprika

25. 8. 2009 09:32

Možná je někdo smazal, stejně jako si ty smazala svoje fotky od jiných receptů.

vybusna vybusna

25. 8. 2009 09:17

tak tomuto nerozumiem....ja som ocividne komentovala fotku k tomuto receptu pred mesiacom a pol....a dnes pridala sidera dve nove fotky k receptu, ktory ich nemal....kde sa podeli tie co tu boli predtym??????

vybusna vybusna

3. 7. 2009 11:54

mne sa nikdy tiramisu takto pekne neodreze....strasne sa mi paci ked krem drzi hrany

Gabina

3. 7. 2009 11:44

Thle tady dělávám. Je to výborné :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tiramisu tiramisu recept recept na tiramisu tyramisu recept tiramisu tiramisu se šlehačkou teramisu top recepty tiramisu tiramisa recept tiramisu top recepty teramisa babicovy dobroty tiramisu tiramisu recepty recepty tiramisu tyramisa tiramisu recept se šlehačkou rozdíl mezi šlehačkou a smetanou rozdíl mezi smetanou a šlehačkou babicovy dobroty recepty tiramisu tiramusu

Suroviny: piškoty, cukr moučkový, smetana ke šlehání, pomazánkové máslo, káva, kakao

TopRecepty.cz

Tiramisu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2klz