Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená hovězí kližka

Hodnocení receptu je 4,7 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

19. 5. 2013 12:57

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 264 kJ / 780 kcal
Bílkoviny153,96 g
Tuky10,19 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 629 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

26. 5. 2013 14:09

Kližka je vynikající masínko a v tomto podání musí být luxusní:-*:yes:

Colombo65 Colombo65

26. 5. 2013 13:37

janek53:
...děkuji za zpětnou vazbu a jsem rád, že chutnalo;-);-);-)

janek53 janek53

26. 5. 2013 13:31

Povedlo se. Mňam:-p:-p:-p (chválím):-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 5. 2013 12:37

Z kližky ráda kuchtím a tohle je parádní receptík:-*Vypadá to báječně:-p:-K:yes:

Irrena Irrena

20. 5. 2013 19:13

Právě se na mě usmál tenhle recept a zrovna dneska jsem koupila kližku:-)takže pozítří bude k obědu:yes:

Colombo65 Colombo65

20. 5. 2013 18:52

janek53:
... souhlasím :yes::yes::yes:

janek53 janek53

20. 5. 2013 17:35

Sobota to jistí, napřed uklohním a chválit budu pak:-p

hosta hosta

20. 5. 2013 12:42

Moc hezký recept, ještě mě nenapadlo kližku takto upravit, vždy jsem ji "zkazila" na guláš - tohle určitě zkusím:yes:

Dana61

20. 5. 2013 11:54

magdalenka: to jsem velmi ráda, že jsi na tom stejně;-) a myslím, že je nás víc:-D

zizala zizala (moderátorka)

20. 5. 2013 11:12

Chválím :yes:

magdalenka magdalenka

20. 5. 2013 11:00

Dana61: Ja ti rozumiem...aj ja mám rada prirodzenú chuť potravín.;-)

Dana61

20. 5. 2013 10:04

a zase mňaminka:yes::-D ať žijí bylinky a z nich takovéhle dobroty:-p vidím, že občas každý potřebuje vysadit tu spoustu kořenících přísad a pak zažít tu pravou chuť masa :yes: ale abyste se do mě nepustili, já proti koření nic nemám, pochopitelně je také používám a některá jídla se bez nich ani neobejdou:-D ale tenhle recept "bez" je úžasný:-p

rebeka rebeka

19. 5. 2013 20:33

danielle72: zblblá jazzem, nééé:-?:-D:-D:-D a propós.. co máš s tím řezníkem:-O:-?:-8:-D:-D

1974andrea 1974andrea

19. 5. 2013 20:27

danielle72:Ale tohle je kližka, ne líčka, tu snad seženeš, ne?:-D:-D

danielle72 danielle72

19. 5. 2013 20:26

:-*Ano, ano, tleskám:yes::yes::yes: A zítra letím za řezníkem, že jestli pro mě líčka nesežene, tak s ním končím :-D:-D:-D +7. bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená hovězí kližka pomalu pečené hovězí maso pečená kližka hovezi klizka recept hovězí kližka pečená pomalu pečené hovězí klizka recepty hovezi klizka recepty recepty z hovězí kližky hovezi klizka pomalu pečené hovězí recept hovězí guláš pomalu v troubě vepřová kližka klizka recept telecí kližka pečená pomalu pečený guláš hovězí líčka pomalu pečená recept na hovězí kližka recept na hovězí kližku pecena kliska

Suroviny: kližka hovězí, cibule, mrkev, smetana na vaření, nať petrželová, koření oregáno čerstvé, sůl, pepř, vývar, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Pomalu pečená hovězí kližka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QKRl