Fazolová polévka pro tejaju
Poctivá fazolová polévka je velmi oblíbenou polévkou a s kouskem pečiva ji můžeme podávat i jako hlavní chod. Obzvlášť, pokud do ní přidáme kousek voňavé klobásy nebo jiné uzeniny.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 645 kJ / 1 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,51 g |
Tuky | 5,11 g |
Vláknina | 99,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 277,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zeleninu můžeme přidat i jinou, obměňovat, můžeme dát klobásu, udělat nakyselo a nemusíme používat jíšku - se zeleninou je dost hustá, ale jak kdo má rád. Když si k ní dáme chléb, může být i jako hlavní jídlo. Polévku dělám už léta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2009 19:46
3. 1. 2009 19:40
3. 1. 2009 19:18
Bibi, jestli občas ráda dochucuješ masoxem (někdy prostě jídlu něco chybí a chce to holt nějaké to dochucovadlo), tak zkus BIO zeleninovej z DM, není drahej, pěkně voní i chutná a hlavně jsem klidná, že je bez glutamátu (jo a mají i kuřecí )
2. 1. 2009 14:43
2. 1. 2009 14:35
Laďka, ten recept vlož, budem sa tešiť....
2. 1. 2009 14:14
Mám radost, že máš radost
2. 1. 2009 14:02
2. 1. 2009 13:59
2. 1. 2009 13:36
2. 1. 2009 13:29
2. 1. 2009 13:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 35 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 42 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 47 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 52 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 54 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: tvrdé fazole fazolová polevka červená fazolová polévka fazolová polévka červené fazole fazolová polévka recept polévka z azuki polévka azuki fazolová dieta fazolova polevka s cervenou paprikou fazolová polévka od babičky fazole tvrdé červené fazole na kyselo fazole solíme červené fazole fazolová polévka polévka fazole azuki řád tvrdé fazole fazole azuki polévka z fazole azuki fazolova polevka z červených fazolí fazolová polévka se zelím
Suroviny: fazole, cibule, mrkev, petržel, celer, paprika čerstvá červená, rajče, kapusta, paprika sušená sladká, masox hovězí, protlak rajčatový, bobkový list, vegeta, petrželka, smetana zakysaná, jíška, olej, sůl, pepř mletý
Fazolová polévka pro tejaju
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2BX
11 názorů