jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Vanilkova PANNA COTTA

Vanilkova PANNA COTTA
nahoru
Vanilkova PANNA COTTA
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Sladká jídla

Suroviny:

185 ml Plnotucneho mlieka
250 ml Smotany
100g Cukru
2 platky zelatiny
1 Vanilkovy lusk

Postup přípravy receptu

1. Mlieko, smotanu, cukor a otvoreny vanilkovy lusk privedieme do varu.

2. Zelatinu nechame nabobtnat vo vode.

3. Mliecnu zmes odstavime, vyskrabeme vanilkove semiacka do mlieka a lusky odstranime, zelatinu vyzmykame a rozpustime v mlieku.

4. Vlejeme do pripravenych formiciek, preferovanej velkosti a nechame v chladnicke, kym nestuhne.

5. Vyjmeme z formicky za pomoci noza, pripadne spodnu cast formicky namocime do vriacej vody na par sekund.

6. Servirujeme s bobulovym ovocim, pripadne ovocnym coulis.

Poznámka

Asi najjednoduchsi a najznamejsi taliansky dezert, ktory sice zabiije vasu dietu, ale stoji za to.
Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
3 7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vanilkova PANNA COTTA"

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2014 21:29:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klasika je bez mleka, pouze smetana. Vyhodou peceni v troube je, ze na dno formicek se dava karamel a ten pri peceni ve vodni lazni preda finalnimu vyrobku vynikajici chut. To je prave ta nejklasictejsi panna cotta original z Piemontu. Ovsem tenkrat o zelatine nemeli ani zdani.

autor: casino (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2014 20:09:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak toto je nejklasičtější klasikasmajlik
A víte, že existuje i způsob bez želatinysmajlik
http://www.labuznik.cz/recept/panna-cotta-klasicka...

autor: amatér :D (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2012 15:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jaký cukr se tam má dát močkový nebo kristal ?smajlik

autor: mils (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.09.2012 20:02:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá to dobře, ale bohužel mi to nezhoustlo :( nevím co s tím, dělala jsem to podle receptu a přišlo mi to přeslazené, dolévala jsem ještě mlékosmajlik

autor: Mamička (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.05.2012 10:05:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Suprsmajlik

autor: mimi (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2011 08:16:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

místo mlíka a smetany dávám šlehačku, ale nesmí se vařit, jenom hodně zahřát.Kdo nesežene vanilkový lusk, může přidat vanilkový cukr. V podstatě to chuťově vyjde nastejno. Hmotu vyklopím z formičky, nahoru dám malý kopeček vanilkové zmrzliny a přeliju horkýma jahodama s trochou cukru.Kdo okusil, už nechce jinak...smajlik

autor: hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2011 18:47:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc se mi to líbilo a mám na to chuť.smajliksmajliksmajlik

autor: ERIKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.03.2011 20:43:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik samé dobroty smajliksmajliksmajlik

autor: Martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2010 00:11:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tip: Kde sehnat pravou vanilku
Pravé přírodní vanilkové lusky za ceny od 19 Kč naleznete v našem vanilkovém e-shopu (www.Vanilkove-Lusky.cz). Nabízíme odrůdy Bourbon nebo Tahitensis v bio kvalitě.
Poštovné je u nás opravdu pouze poštovné - 39Kč při platbě předem. Expedujeme 2x denne. Zásobujeme jak labužníky, tak restaurace a cukrárny.
Rádi vás u nás uvidíme:)

autor: Merylas
vloženo: 22.11.2009 00:20:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc hezky napsaný postupsmajlik

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.05.2009 19:33:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikPERFEKTNÍ!!!!!!

autor: tejaja
vloženo: 02.01.2009 14:39:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nič nezabije našu diétu, ešte sme s ňou nezačalismajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 02.01.2009 14:34:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky stojí za vyzkoušení i kvůli perfektnímu popisusmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept panna cotta pana cota pana cota recept pana kota recept desert pana cota pana cotta recept zakusek pana kota panakota recept pana cotta recepty pana kota dezert pana kota panna cota recept panna kota panacotta recept recept na panna cotta panacota recept recept na pana cotu recept pana kota penna cotta recept pana cota dezert panna cotta dezert pana cotta panakota recept desert pana kota panna cotta panacota s malinami recept panacotta dezert pana cota panna cotta podle pohlreicha panacota vanilková panna cotta recept na pana cotta pana cotta pannacota moučník pana kota panakota dezert recept recepty panna cotta panna cota pana kota panna cotta recept recept panna cota panakota recept italský


Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.






Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz