jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Vanilkova PANNA COTTA

Vanilkova PANNA COTTA
nahoru
Vanilkova PANNA COTTA
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Sladká jídla

Suroviny:

185 ml Plnotucneho mlieka
250 ml Smotany
100g Cukru
2 platky zelatiny
1 Vanilkovy lusk

Postup přípravy receptu

1. Mlieko, smotanu, cukor a otvoreny vanilkovy lusk privedieme do varu.

2. Zelatinu nechame nabobtnat vo vode.

3. Mliecnu zmes odstavime, vyskrabeme vanilkove semiacka do mlieka a lusky odstranime, zelatinu vyzmykame a rozpustime v mlieku.

4. Vlejeme do pripravenych formiciek, preferovanej velkosti a nechame v chladnicke, kym nestuhne.

5. Vyjmeme z formicky za pomoci noza, pripadne spodnu cast formicky namocime do vriacej vody na par sekund.

6. Servirujeme s bobulovym ovocim, pripadne ovocnym coulis.

Poznámka

Asi najjednoduchsi a najznamejsi taliansky dezert, ktory sice zabiije vasu dietu, ale stoji za to.

Autor Autor: (Robiak)
Datum vložení Datum vložení:
7 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vanilkova PANNA COTTA"

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2014 21:29:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Klasika je bez mleka, pouze smetana. Vyhodou peceni v troube je, ze na dno formicek se dava karamel a ten pri peceni ve vodni lazni preda finalnimu vyrobku vynikajici chut. To je prave ta nejklasictejsi panna cotta original z Piemontu. Ovsem tenkrat o zelatine nemeli ani zdani.

autor: casino (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2014 20:09:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak toto je nejklasičtější klasikasmajlik
A víte, že existuje i způsob bez želatinysmajlik
http://www.labuznik.cz/recept/panna-cotta-klasicka...

autor: amatér :D (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2012 15:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jaký cukr se tam má dát močkový nebo kristal ?smajlik

autor: mils (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.09.2012 20:02:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá to dobře, ale bohužel mi to nezhoustlo :( nevím co s tím, dělala jsem to podle receptu a přišlo mi to přeslazené, dolévala jsem ještě mlékosmajlik

autor: Mamička (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.05.2012 10:05:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Suprsmajlik

autor: mimi (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2011 08:16:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

místo mlíka a smetany dávám šlehačku, ale nesmí se vařit, jenom hodně zahřát.Kdo nesežene vanilkový lusk, může přidat vanilkový cukr. V podstatě to chuťově vyjde nastejno. Hmotu vyklopím z formičky, nahoru dám malý kopeček vanilkové zmrzliny a přeliju horkýma jahodama s trochou cukru.Kdo okusil, už nechce jinak...smajlik

autor: hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2011 18:47:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc se mi to líbilo a mám na to chuť.smajliksmajliksmajlik

autor: ERIKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.03.2011 20:43:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik samé dobroty smajliksmajliksmajlik

autor: Martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2010 00:11:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tip: Kde sehnat pravou vanilku
Pravé přírodní vanilkové lusky za ceny od 19 Kč naleznete v našem vanilkovém e-shopu (www.Vanilkove-Lusky.cz). Nabízíme odrůdy Bourbon nebo Tahitensis v bio kvalitě.
Poštovné je u nás opravdu pouze poštovné - 39Kč při platbě předem. Expedujeme 2x denne. Zásobujeme jak labužníky, tak restaurace a cukrárny.
Rádi vás u nás uvidíme:)

autor: Merylas
vloženo: 22.11.2009 00:20:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc hezky napsaný postupsmajlik

autor: Klára (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.05.2009 19:33:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikPERFEKTNÍ!!!!!!

autor: tejaja
vloženo: 02.01.2009 14:39:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nič nezabije našu diétu, ešte sme s ňou nezačalismajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 02.01.2009 14:34:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky stojí za vyzkoušení i kvůli perfektnímu popisusmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept pana kota pana kota recept pana cotta recept panna cota recept recept panna cotta recept panna cota dezert pana kota zakusek pana kota panna cotta moučník pana kota panna cota pana cota pannacota dezert panna cotta panakota recept pannacota recept recept na panna cotta recept na pana cotu vanilková panna cotta pana kota dezert pana cotta desert pana cota panacotta recept panacota panna kota panacotta recept pana cota recept panakota pana cota dezert panakota dezert pana cota penna cotta recepty panna cotta panna cotta recept recept pana cotta panacota recept pana cotta pana cota recept desert pana kota recept na pana cotta panacota s malinami recept recepty pana kota




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty