jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Buřtguláš

Buřtguláš
nahoru
Buřtguláš Buřtguláš Buřtguláš
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bramborová jídla

Suroviny:

1 lžíce mouka hl., 2 lžíce sladká paprika, cibule, olej, 1 lžíce mletý kmín, 1 kg brambor, 3 nožky klobásky, zakysaná smetana (nemusí být, sůl, mletý pepř

Postup přípravy receptu

Cibuli nakrájíme na jemno, brambory nakrájíme na kostičky, klobásky podélně rozkrojíme a nakrájíme na půl kolečka. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme brambory, koření, sůl a chvíli restujeme.
Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř do měkka cca 15 min. Hl.mouku si rozkvedláme v zakysané smetaně a nalijeme k poloměkkým bramborám. Když vše začne bublat, přidáme klobásky a dobře provaříme, ke konci dochutíme.

Poznámka

U nás doma ho máme moc rádi hned se po něm zapráší. Zkuste a nebudete litovat.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Buřtguláš"

autor: savlinka
vloženo: 04.03.2014 14:58:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také jsem dnes dělala,ale trochu pikantnísmajlikjen jsem dělala na sádle,výborné špekáčky a uzená červená paprika,gulášové koření atdsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 05.02.2014 12:32:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jan: autorka se překlepla, opravenosmajlik

autor: Jan (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.02.2014 12:30:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

v postupu je to trošku divné,, Na oleji zpěníme cibuli, přidáme cibuli, koření, sůl a chvíli restujeme. Pak vše podlijeme vodou a vaříme téměř do měkka cca 15 min. tak zpěnit cibuly a pak ji tam přidat?smajlik a vše podlijeme to je ta cibule a koření? a brambory tam nedáme??smajliksmajlik

autor: aginca
vloženo: 30.07.2013 18:24:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To vypadá famózně!!!
Určitě to někdy zkusíme s mamkou smajlik

autor: jameson61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.07.2013 21:30:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tu mouku prosím vás nekvedlejte ve smetaně, jenom tehdy, pokud chcete mít v guláši noky smajlik Smetanu raději zvlášťsmajlik

autor: zLoun (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.06.2013 20:10:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vážení - žádnej olej, ale poctivé domácí škvařené sádlo. A poctivé buřty. Cibule raději víc - neškodí a zahustí - na sádle pozvolna dohněda. Teprve pak přidat buřty a pozvolna opékat. Hlavně - před přidáním papriky sundat z plotýnky, vmíchat papriku - setrvačností se krásně spojí a nezhořkne. Dále přidat vývar, brambory i s vodou, koření dle chuti a nechat dusit. Přidat pálivou papriku nebo chilli dle chuti (habaněro, chipotles, birds eye apod.) a dusit tak 20 min.
Na zahuštění zkuste lámanou pohanku... No a na závěr kelímek smetany, zamíchat a podávat... Nemá chybu...

autor: Roman (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2013 13:09:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyzkoušel jsem tento recept a je výborný smajlik

autor: ella (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2012 11:08:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik dáváte česnek????

autor: Pavla (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.06.2012 18:04:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

empík: jooo, také ho dělám na sádle smajlik

autor: empík (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.03.2012 14:05:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pomóóóc. všude olej. smajlik proč ne sádlo????? smajlik

autor: Tomáš Fuk (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.01.2012 11:50:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý recept, děkuji za podání informace . Byl to můj první buřt guláš. Místo smetany dávám vodu.smajlik

autor: Bibinka
vloženo: 12.01.2009 13:54:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jarčo87, není zač, ale snažila jsem se a dala 1smajliksmajlik

autor: Jarca87
vloženo: 12.01.2009 11:41:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibinko máš to moc pěkné,děkuji za přidání obrázku.

autor: Bibinka
vloženo: 11.01.2009 18:34:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsme večeři dobaštili,smajlik pochutnali si a na čem?smajlik- přidala jsem fotku a do buřtguláše nedávám smetanu.http://toprecepty.cz/recept/3448-burtgulas/

autor: Bibinka
vloženo: 11.01.2009 15:24:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také dávám majoránku a česnek, chutná s chlebíkem. Dneska bude k večeři.smajlik

autor: Jarca87
vloženo: 08.01.2009 07:17:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za přidání fotky,máš to pěknésmajlik

vloženo: 07.01.2009 16:12:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marti, vypadá to úžasně, fakt! Super, dalšímu receptu přibyla fotečkasmajlik

autor: Marta
vloženo: 07.01.2009 14:30:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem gulášek vyzkoušela s troškou zakysanky, nedávala jsem jí tam s moukou, ale až nakonec (proto není tak dobře rozmíchaná smajlik ). Pro děti je tato verze určitě chutnější, jemnější. Také jsem ještě přidala majoránku a česnek.

autor: Jarca87
vloženo: 05.01.2009 13:54:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pak napište jak jste dopadly s buřtgulášemsmajlik

autor: Paprika
vloženo: 05.01.2009 13:51:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem tedy smetanu do guláše ještě nedávala. Prubnu to a uvidíme.smajlik

autor: Jarca87
vloženo: 05.01.2009 11:33:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vařila jsem jednou ten guláš bez smetany a není to taky špatný,záleží jak kdo to má rádsmajlik

autor: Marta
vloženo: 04.01.2009 22:54:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zakysanku také nemám vyzkoušenou, ale je fakt, že když mám zbytek sladké smetany, tak do guláše 1-2 lžíce šoupnu - výborné smajlik

vloženo: 04.01.2009 22:17:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já bych taky dala tu majoránku a česnek. Ale ta zakysaná smetanasmajlik to určitě musím zkusit!!smajliksmajlik

autor: Lusinda79
vloženo: 04.01.2009 21:19:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musím potvrdit, že zakysanka dělá divy!smajlikMoc dobré a jednoduché, já jen přidávám trochu majoránky, pepř a česnek.Dávám jedničku.smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

recept na burgulas buřt guláš video domácí buřtguláš jak uvařit buřt guláš butgul vuřtguláš recept na buřt guláš buřguláš recept bur gulas buřstguláš burgulas recepty z buřtů buřtguláš burdgulas recepty buřtguláš recepty-buřtguláš jak zahustit burtgulas buřtguláš recept-pikantní recept burt gulas buřtguláš recept video recept na buřtguláš recepty burt gulas jednoduchý buřtguláš buřt guláš recept buřguláš buřtguláš se smetanou buřtguláš od šéfkuchaře buřtguláš video guláš z buřtů recept burtgulaš buřtguláš s fazolemi recept buřtguláš recept jak se děla buřtguláš buřtguláš bez smetany recepty na buřtguláš buřt guláš se smetanou buřtguláš recepty buřtguláš s fazolemi jednoduchý buřt guláš buřt guláš recept jak uvařit buřtguláš buřtguláš na pivě




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz