Buřtguláš
Co kuchař, to jiný buřtguláš, nicméně jedno mají přeci jen společné - brambory, uzeninu a sladkou papriku. Někdo přidává na zahuštění více cibule nebo nastrouhanou bramboru. Někdo používá mouku, stejně jako náš recept. Chuť můžete doplnit kysanou smetanou.
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 7 361 kJ / 1 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,80 g |
Tuky | 47,79 g |
Vláknina | 30,78 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 5,75 g |
Sůl | 13,20 g |
Sacharidy | 203,53 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2014 06:06
Zahuštění musí být z cibule a brambor.(malá rada: dávat o cibuli více a část brambor nakrájet na malé kousky, které se rozvaří a guláš zahustí).
Mouka ztrhne guláši chuť !
4. 3. 2014 15:58
5. 2. 2014 13:32
5. 2. 2014 13:30
30. 7. 2013 18:24
Určitě to někdy zkusíme s mamkou
19. 7. 2013 21:30
25. 6. 2013 20:10
Na zahuštění zkuste lámanou pohanku... No a na závěr kelímek smetany, zamíchat a podávat... Nemá chybu...
4. 5. 2013 13:09
18. 12. 2012 12:08
11. 6. 2012 18:04
7. 3. 2012 15:05
2. 1. 2012 12:50
12. 1. 2009 14:54
12. 1. 2009 12:41
11. 1. 2009 19:34
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 4 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 4 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 17 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 2 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 5 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory jsou nedílnou součástí české kuchyně - jsou velmi variabilní
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule
Co vše můžete připravit v gulášovém kotlíku? Vybrali jsme pro vás několik chutných pokrmů
Další recepty
Tématické fráze: burgulas buřtguláš se smetanou recept na burgulas buřt guláš se smetanou jak se děla buřtguláš buřtguláš na pivě vuřtguláš vuřt guláš buřtgulas na pivu výborný buřtgulás pikantní buřtguláš domácí buřtguláš pravý buřtguláš jak se vari burtgulas buřguláš recept bur gulas burdgulas jednoduchý buřtguláš buřstguláš buřtguláš s fazolemi
Suroviny: brambory, klobása, cibule, olej, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř mletý, sůl, mouka hladká, smetana zakysaná
Buřtguláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8z5
25 názorů