Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gratinované řízečky

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 6. 2013 18:27

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 999 kJ / 2 629 kcal
Bílkoviny157,94 g
Tuky168,74 g
Vláknina5,02 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 2,54 g
Sůl6,22 g
Sacharidy117,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janatka janatka

18. 10. 2013 11:52

Trošku jsem se opičila po 1974andrea:udělala jsem to jak psala.Zbyly mi plátky z divočáka,tak jsem to prubla s nimi.Super.;-):-p

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2013 11:40

Dnes jsem potřebovala rychle sdělat kus vepřových palců. Trochu jsem si upravila recept, kečup jsem dala domácí, rajčata posypala sušeným oregánem a poházela plátky česneku, maso podlila trochou výpeku, do bešamelu jsem dala i kousek nivy a povrch posypala špetkou papriky. Bylo to moc dobré.:-p Posílám fotky z realizace včetně postupu. Pokud by vadilo nebo fotky neodpovídaly tvojí představě, můžeme odtranit.;-) Ještě dodatek, radši bych volila takovéto minutkové vepřové, myslím, že plec by jen při krátkém zapékání nezměkla.
Přidávám bodík:yes:

rebeka rebeka

22. 6. 2013 19:04

To bude dobrota:-p;-):yes::yes: já bych tam ten kečup ani nedávala;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gratinovane maso řízečky z divočaka recepty.cz gratinované brambory s panenkou gratinované gratinované kuřeci kousky gratinovane vepřové gratinované vepřové řízečky jemne gratinovane rizecky kureci divočák řízečky recept rizecky z vepřové plece gratinované kuřecí řízečky gratinivané maso řízečky z divočáka recept vepřové řízečky z palců gratinovany maso řízečky z plece řízečky z vepřového masa gratinované kuřecí maso recepty zdivočáka

Suroviny: plecko vepřové, máslo, mouka hladká, sýr nastrouhaný, rajče, kečup sladký, žloutek, mléko, smetana, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Gratinované řízečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kj3r