Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky na rýži a zelenině v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 1. 2009 15:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 538 kJ / 1 802 kcal
Bílkoviny59,00 g
Tuky20,80 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,29 g
Sacharidy334,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto množství je na 4 opravdu hodně veliké porce, tak si už každý musí množství upravit. Spíš bych přidala jeden plátek masa a množství by bylo tak akorát pro 5 osob. Rychlost přípravy a výsledná chuť mě příjemně překvapila. Můžeme přidat jako přílohu nějaký zeleninový salát, nejspíše zelný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ercicka ercicka

3. 5. 2011 15:51

zizala: rado sa stalo :yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

3. 5. 2011 15:10

ercicka: Tak tenhle recept mi unikl :-O a zrovna jsem si říkala, že bych římák měla víc využívat :-8 Ukládám a díky za upozornění :yes:

ercicka ercicka

3. 5. 2011 14:40

tak ma napada, ze preco tento krasny recept, od skvelej kucharky ma len dva body :-O a pritom tu najdem aj stovku nepozivatelnych receptov, ktore maju aj 30 bodov :-// mery, urobila si si slaby fanklub ;-)

tento recept som uz robila a je vyborny!!! bohuzial nestihla som odfotit :-K:-K:-K

Paprika Paprika

7. 1. 2009 10:26

A Merylas - u mně máš za dietní kuřecí plátečky samozřejmě 1* ;-)

Paprika Paprika

7. 1. 2009 10:24

Hanny a spol - tak jsem asi větší jelito než jsem si původně myslela. Já jsem nepoznala, že je to oskenované. Jsem asi moc naivní - myslela jsem, že sem všechny dáváme "SVÉ" ověřené recepty a své fotky.
Takže foťme a vkládejme - já už podle talířů a okolní dekorace poznávám autory a to mně moc baví.:yes::-);-)

hanny

6. 1. 2009 21:53

Jani, lepší žádná fotka, než okopírovaná z časopisu, načinčaná foodstylistou. Ona ta realita pak může být úplně jiná. Myslím si, že snad každý má doma nějaký malý foťáček nebo mobil s foťákem a cosi jako dokumentární fotku stvořit může.
Ten Tvůj foťák bude určit dobrý..tiché focení..no,to nemám...asi u toho nesmíš tolik povídat..:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2009 21:39

Merylas, díky. Já mám foťák Codak a asi s tím moc neumím. Je tam na focení hodněz bízka, pak zase když jsou špatné světelné podmínky, pak pro tiché focení:-?:-O to vůbec nevím, co to je!:-)):-D a pak auto( pro trdla, jak jsem já):-)) a je tam i video. Nebyl vůbec levný a říkala jsem si "super, to bude kvalita! ":-)):-D Ale s obyčejným foťákem digitálním, co zdaleka nemá tolik funkcí jsou ty fotky hezčí!:-D:-))Jenže, ten já nemám, jen moje děti. Ale máš pravdu, Merylas, raději i takové fotky, než skenované, nebo nějak kopírované. Ikdyž zase- raději nějaká fotka, než žádná, ne?;-) ;-)

Bibinka Bibinka

6. 1. 2009 20:59

Ježiši,:-O já to teď udělala u dvou posledních receptů a tak jsem je vymazala!!! Pátrala jsem od začátku po nějakých pravidlech na fotky a nic jsem nenašla- tudíž v dobrém duchu, aby holky viděly a ouvej:-8. Domluvila jsem se s Liborem H.
Děvčata, všem se velmi omlouvám a já už nee...jen svoje!:-)

Merylas Merylas

6. 1. 2009 20:46

:-8:-8:-8 Jejda, holky díky. Já bych si tady nedovolila dát recept bez vyzkoušení a taky bych si nedovolila tady vkládat oskenované fotky z časopisů a kuchařek. Udělala jsem to jen jednou u Bůčkové knihy, ale jsem to zřetelně napsala, že to není má fotka. Každý se snaží mít hezké fotky a i když se některá zrovna nepodaří, to vůbec nevadí, taky jsem ráda, když nějaká fotečka u receptu je. Jani, jsem se mrkla na tvé fotky, máš je teda hezké, všechno tam je zřetelně vidět a jestli s něma nejsi spokojená, tak dál zkoušej. Já vždy udělám víc fotek a pak vyberu ty, co se mi zdají nejlepší. Ale někdy nemám moc z čeho vybírat a nelíbí se mi žádná :-D Ale holky, hlavně opravdu foťte ;-)

hanny

6. 1. 2009 19:50

Jsem se zapomněla zaregistrovat...omluva.:-8

hanny

6. 1. 2009 19:48

Jani, Merylas má pěkné fotky, že ? Ono není důležité, jaká fotka je, jestli tmavá nebo světlá. Vždyť nikdo není profesionál. Ale důležité je, že ostatní vidí, že autor opravdu to jídlo uvařil. Že to není jen odněkud ofocené nebo oskenované, jak to vidím jasně na třech z nejnovějších receptů.
Jani, klidně to všechno vyblejskni a netrap se s tím.;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2009 19:36

No, Merylas, tos mne teda povzbudila k focení.:-// Já se tak snažím a stejně je to vždycky nějaké tmavé a nevýrazné, tak když to mám porovnávat s tebou, jdu se zahrabat.:-( Ale i tak se snažím přidávat fotky, přece jen, člověk má hned představu, jak to vypadá a jak by to asi mohlo chutnat a hned je větší chuť to uvařit, či upéct, ne?:-)

Paprika Paprika

6. 1. 2009 17:32

:-O Merylas, co to povídáš ?!? Já když vidím tvé fotosestavy:yes:, tak chytám komplex méněcennosti:-(. O Kedlubně nebo Semy ani nehovořím. Ty mají výtvarné cítění, což já nemám.
Jinak římský hrnec nemám, ale mám velký smaltovaný oválný hluboký pekáč s poklicí.
Ani se netroufám doma nadhodit, že bych chtěla ještě nějaký krám do kuchyně. Už to není kam dát. Ježíšek mi donesl nejen DP, ale i Preso od KRUPS (šéf se překonal) - no to je kávička, ale jedna kapsle 12Kč. Až dojde zásoba od Ježíška, tak nevím nevím...:-8:-8

hanny

6. 1. 2009 16:43

Merylas a víš, že já taky ne ? Já se v tom většinou pěkně plácám a foťák je vždycky chytřejší než já. Zatím nemám šanci zvítězit. :-D

Merylas Merylas

6. 1. 2009 16:33

Já římský hrnec mám asi 2 roky, teď jsem ho zase začala trošku víc využívat. Jsem s ním spokojená, udělá se mi tam kompletní oběd i s přílohou, nic není vysušené, nemusí se to hlídat a nic se mi ještě nepřipeklo, tak jako v běžném pekáčku. Z římáku je dobrý i chleba. Papričko, ty vyzkoušej, jestli hrnec vlastníš a Hanny, dík za pochvalu :-8 ale některé uživatelky tady nasadily laťku moc vysoko, co se fotek týče :-D Tak se učím a zkouším, moc dlouho nefotím, víš ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí plátek s rýží hrnec na rýži dietni kureci maso s ryzi kuřecí steak s rýží recepty pro parní hrnec ověřené dietni kureci platek kureci platky kureci platek na zelenine dietní recepty s rýží kuřecí plátek s rýží recept dietní kuřecí plátky kuřecí plátek dietní recepty recepty kuřecí plátek s rýží dietní rýže kuře dietně recept kuřecí plátek s rýží kuřecí maso na zelenině dietní recepty z kuřecího masa rimsky hrnec dietní recepty z rýže

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, koření na kuře, sůl, rýže, vývar drůbeží, brambory, směs zeleninová mražená, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky na rýži a zelenině v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEPn