jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Guláš

Guláš
Guláš
nahoru
Guláš Guláš Guláš
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pokrmy z vnitřností

Suroviny:

2 jazyky, cibule, olej, paprika sladká i pálivá, voda, hladká mouka, sůl

Postup přípravy receptu

Nakrájenou cibuli hodně dohněda osmahneme na oleji, přidáme omyté a oloupané nakrájené jazyky, papriku, sůl a trochu osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme hladkou moukou.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Guláš"

autor: Ota (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.06.2014 04:24:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martina:Jestliže to nejíte vy tak to nezprotivujte druhým. Vepřový jazyk je delikatesa pro gurmány.Jazyk je dieta nejlibovější masíčko a u jazylky jedno z nejchutnějších.

autor: mekanik (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.05.2014 20:45:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypada skvele.a asi i chutnasmajliksmajliksmajlik

autor: max (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.02.2014 13:56:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jarda Kadic:stejne neumis nic pohodarismajlik

autor: max (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.02.2014 13:54:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martina:hloupa holka

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.08.2013 11:40:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

fujsmajlik

autor: Irrena
vloženo: 09.06.2013 10:47:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tuhle jsem měla 2 jazyky a na tenhle recept jsem nenarazila, tak příštěsmajliksmajliksmajlik

vloženo: 09.06.2013 10:33:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martina: Já taky nemám spoustu věcí rád,ale pak nevidím důvod se k tomuto(mimochodem 5 let starému receptu !!!) vyjadřovatsmajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.06.2013 07:45:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, já guláš nemám ani trochu ráda ale díky moc za skvělý tecept a info.smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 28.05.2010 09:42:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vepřové jazýčky máme moc rádismajliktuto verzi však neznám a po neděli budu zkoušet-děkujismajlikBodík dávám už hned teďsmajliksmajlik

vloženo: 27.05.2010 22:30:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Jendo, to jsem přehlídlasmajlik

autor: spagetka
vloženo: 06.08.2009 17:42:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo, nevím, proto je tam tak málo te mrkvičky, ale dobré to je ... ta cibule zas má jinou sladkost smajlik

autor: Jenda1
vloženo: 06.08.2009 17:36:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Spagetko, s celerem a libečkem s tebou souhlasím, sám při přípravě guláše používám, z té mrkvičky bych měl strach, poněvadž cibule dodá sladkosti guláši a k tomu ještě ta mrkvičkasmajlik.
Tuto sobotu budu vařit zhruba 12 litrů gulášesmajliksmajlik. Samozřejmě akci zdokumentuji, ovšem zveřejním až po skončení té nešťastné soutěže. Dnes ještě vložím pár receptů a do konce srpna s toprecepty končímsmajlik.

autor: Iljusa
vloženo: 06.08.2009 11:42:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

už v tom mám jasno - OK a díky smajlik

autor: spagetka
vloženo: 06.08.2009 10:49:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikJendo - recept vynikající - ale pro nezkušené kuchaře doplň do receptu tu základní část pro úpravu jazyka. Chápu dotaz Iljusi, protože i když jazyk dělám dost na to, abych si byla jistá, že ho musím uvařit, tak jsem i já trošku zaváhala. To jen aby tvůj recept byl úplně dokonalý smajliksmajlik
Ještě - já k němu přidávám 2 cm mrkvičky a celeru - taky asi 5 cm a ještě asi 2 lístky libečku (tuhle zeleninku s libečkem) - to mě naučil brácha - pak rozmixuju smajlik

autor: Jenda1
vloženo: 06.08.2009 10:11:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ilonko, o to jsem se vůbec nepokoušelsmajlik. Jazyk jsem si předvařil v tlakáčismajlik a pak pokračoval podle receptusmajlik.

autor: Iljusa
vloženo: 05.08.2009 07:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gulášek vypadá velmi pěkně, jen se zeptám, jak šel loupat jazyk za syrova - stejně jako vařenýsmajlik

autor: mirca75
vloženo: 05.08.2009 00:17:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendosmajlikje půlnoc a mě tu tak hříšně kručí v bříškusmajlik a to vše jen díky těm krásným fotečkám.Guláš z jazyků neznám a tak díky tobě vyzkoušímsmajlik.Přidával jsi i česnek a majoránku(tu se mi tam zdá vidímsmajlik),neboj si dělal dle receptu?


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

gulaš s vnitřnosti guláš z vnitřností recept kuchyńská úprava býčích žláz býčí žlázy-guláš kuchyňská úprava mrkvičky jak uvarit burt gulas pokrmy guláš recepty tecept gulas úprava a recepty na býčí žlázy recept buřt guláš recepty z vnitřností guláš s vnitřnostmi chlebový guláš gulas recept uprava býčích žláz láda hruška guláš láda hruška guláš byčí žlázy guláš guláš jak uvarit gulas burt gulaš bycich zlaz vnitřnosti gulas vnitrnosti jak uvařit guláš býčí žlázy-úprava byčí žlázy pokrm guláš z byčích žláz pokrmy z býčích žláz buřt guláš recept gulas z jazyka byci zlazy-kuchynska uprava celerový guláš guláše-vnitřnosti gulas z vnitrnosti jak uvařit býčí žlázy pokrmy z vnitrnosti býčí žlázy guláš z jazyku recepty guláš guláše ala hruška recept na guláš z býčích žláz




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz