Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vnoučkův chleba se špaldou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 6. 2013 15:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 191 kJ / 2 436 kcal
Bílkoviny78,93 g
Tuky24,07 g
Vláknina50,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy450,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

21. 7. 2014 12:46

Jitkas: takže jsi ho pekla s kváskem?:-) Šikula:yes::yes:

Jitkas

21. 7. 2014 06:45

Nasla jsem na Tvych strankach recept na tento uzasny chlebik, ale s pouzitim kvasku, tedy ne kvasnicovy. Uzasne dobry, vonavy a hlavne peceny v DP, coz tedy pri techto vedrech je opravdu vec naramna.

cathleen cathleen

9. 7. 2013 09:09

Alena: taky máme nejraději chleba z trouby, ale ne vždy ho v ní můžu péct. Jen nerozumím tomu, jak upečený chleba propícháte špejlí? :-O Vždyť je přeci zvenku pěkně tvrdý!

nigina: :-) ano, protože vnoučkovi moc chutná. Mám radost, že baští skoro všechno domácí pečivo :-8

nigina

6. 7. 2013 15:44

Je nádherný:yes: závidím ;-) A prečo vnoučkúv? Chutil mu alebo nebodaj piekol, či asistoval pri výrobe? :-) Odložím si recept a keď nebude tak teplo, vyskúšam ho, lebo vyzerá neodolateľne :-K:yes:

Dana61

28. 6. 2013 11:37

chlebík vypadá náramně:yes::-D

Alena

27. 6. 2013 19:19

Máme domácí pekárnu, kde chleba zamísíme a jakmile se ukončí poslední míchání, pekárnu vypnu, těsto přendám do kastrolu s pečícím papírem a nechám kynout (i několik hodin 3 - 6 hodin, nebo i přes noc) Jakmile je těsto nakynuté, upeču chleba v elektrické troubě nahřáté na 240 stupňů zakrytý poklicí, po půl hodině chleba odkryji, zmírním troubu na 180 stupňů a peču další půl hodiny. Po hodině chleba z trouby vytáhnu a vyklopím na mřížku, propíchám špejlí, potřu vodou a nechám vychladnout.
Pozn. chleba peču s kastrolkem s vodou. Je moc dobrý !!!!!

BILKOVAI BILKOVAI

27. 6. 2013 18:13

Vypadá moc dobře. Že bych zkusila klasický bochník v troubě?:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: recepty se špaldou domácí chleba ze špaldove mouky špaldový chléb domácí pekárna příprava chléb se špaldou chleba s e špaldou chléb ze špaldové mouky z domácí pekárny bezlepkový chléb chleba recept chleb za pul hodiny upeče.se do červena chleba se špaldlové mouky lehký chleb bez drozdi špaldový chléb z dom.pekárny chleba ze spaldove mouky chleba ze spaldove mouky z dom pekarny recept na chleba do pekárny chléb se špaldou domaci tmavý chleba z otrub kváskový chléb se špaldou kváskový chléb ze špaldou spaldovy chleba z domaci pekarny

Suroviny: voda, olej, sůl, kmín drcený, cukr, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, droždí, otruby, kvas žitný

TopRecepty.cz

Vnoučkův chleba se špaldou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rqwW